Libnet.ro
UNICEF

20:00

Comisia Nationala de Prognoza a revizuit din nou, in sus, estimarile privind cresterea economica in 2017

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Nationala de Prognoza a revizuit din nou, in sus, estimarile privind cresterea economica in 2017

Comisia Nationala de Prognoza a revizuit din nou, in sus, estimarile privind cresterea economica a Romaniei in 2017, la 6,1%, de la 5,6% cat preconizase anterior. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Nationala de Prognoza a revizuit din nou, in sus, la 6,1%, estimarile privind cresterea economica in 2017

Comisia Nationala de Prognoza a revizuit din nou, in sus, estimarile privind cresterea economica a Romaniei in 2017, la 6,1%, de la 5,6% cat preconizase anterior, anunta Agerpres.

Comisia Nationala de Prognoza a revizuit in urcare estimarile privind cresterea economica

Comisia Nationala de Prognoza a revizuit din nou, in urcare, estimarile privind cresterea economica a tarii noastre in 2017, la 6,1%, de la 5,6% cat preconizase anterior.

Gata! Justin Bieber si Selena Gomez, oficial din nou impreuna?

Dupa ce au fost zariti luand micul dejun impreuna, surse apropiate celor doi sustin ca Justin Bieber si Selena Gomez formeaza din nou un cuplu. Iata ce se aude.

Comisia de Prognoza vede crestere economica, dar care nu se regaseste si in buzunare

Atunci cand nimeni nu mai spera, Comisia de Prognoza a descoperit crestere economica peste masura. Adica 6,1% fata de 5,6%.

Alin Barbu, din nou director general interimar al BVB

Alin Barbu, Director General Adjunct al Bursei de Valori Bucuresti, a fost numit, ieri, in functia de Director General interimar, dupa ce Consiliul Bursei a luat act de demisia lui Ludwik Leszek Sobolewski din functia de Director General, potrivit unui raport al BVB.

SURSE Cum si cand modifica majoritatea PSD-ALDE abuzul in serviciu/ Metoda prin care se ajunge din nou la pragul de 200.000 de lei

Majoritatea PSD ALDE intentioneaza sa redefineasca abuzul in serviciu, in sensul ca fapta constituie infractiune numai daca provoaca consecinte deosebit de grave, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Vor sa reinvie o prevedere din vechiul Cod Penal, care arata la articol 146 ca prin consecinte deosebit de grave se intelege o paguba materiala mai mare de 200. 000 de lei sau o perturbare deosebit de grava a activitatii, cauzata unei autoritati publice, au precizat pentru HotNews. ro sursele citate.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )