Libnet.ro
UNICEF

00:07

Comisia parlamentara de ancheta va cere din nou Parchetului General dosarul privind alegerile din 2009

Hotnews Hotnews,
 Comisia parlamentara de ancheta va cere din nou Parchetului General dosarul privind alegerile din 2009

Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 a decis prin vot, joi, sa solicite din nou Parchetului General o copie a dosarului in care procurorii au facut cercetari cu privire la posibilitatea fraudarii acestor alegeri, dosar care a fost clasat, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Comisia de ancheta solicita din nou Parchetului o copie a dosarului alegerilor din 2009

Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 a decis prin vot, joi, sa solicite din nou Parchetului General o copie a dosarului in care procurorii au facut cercetari cu privire la.

Comisia de ancheta cere sanctionarea procurorului general

Comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009 ii cere ministrului Justitiei, Tudorel Toader sa il sanctioneze pe procurorul general Augustin Lazar, pentru ca a refuzat toate cererile.

CSM nu considera ca trebuie sesizata CCR asupra conflictului dintre Parchet si Comisia parlamentara de ancheta. Reactia Parchetului General

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) nu considera oportuna sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la un potential conflict juridic intre Parchetul General si Comisia parlamentara de ancheta asupra alegerilor din 2009, au declarat, luni, reprezentanti ai CSM.

CSM nu considera ca trebuie sesizata CCR asupra conflictului dintre Parchet si Comisia parlamentara de ancheta

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) nu considera oportuna sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la un potential conflict juridic intre Parchetul General si Comisia parlamentara de ancheta asupra alegerilor din 2009, au declarat, luni, reprezentanti ai CSM.

Parlamentarii din comisia de ancheta asupra alegerilor din 2009 pregatesc raportul final si o eventuala sanctiune pentru sefa DNA, Laura Codruta Kovesi

Senatorii si deputatii din Comisia parlamentara de ancheta asupra alegerilor prezidentiale din anul 2009 pregatesc raportul final.

CSM: Conflictul dintre Parchetul General si Comisia de ancheta a alegerilor din 2009 nu se va transa la CCR

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) nu considera oportuna sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la un potential conflict juridic intre Parchetul General PG) si Comisia de ancheta a alegerilor di.

Consiliul Bursei, convocat din nou pentru contractul lui Sobolewski

Consiliul Bursei de Valori Bucuresti BVB) este convocat, astazi, la o noua sedinta cu prezenta fizica, intre punc and 172;tele de pe ordinea de zi gasindu-se, din nou, prelungirea mandatului de director general al polonezului Ludwik Sobolewski, care se incheie pe 21 august.

OMV Petrom a anuntat ca va vinde, din nou, zacaminte detinute in Romania

OMV Petrom anunta oficial, joi, ca va vinde, din nou, zacaminte detinute in Romania. Compania de titei si gaze a initiat o noua runda de vanzari, dupa ce la 1 august a transferat 19.

Cristian Pomohaci, din nou in haine preotesti. Ce mesaje i-au transmis enoriasii

Cristian Pomohaci a surprins pe toata lumea cand a imbracat din nou haina preoteasca, dupa ce a fost exclus din biserica. Oamenii au reactionat imediat cand au vazut imaginile. Pe una dintre.

Liviu Dragnea, din nou in vacanta. Deciziile cruciale luate de liderul PSD inainte de o noua saptamana de concediu

Liviu Dragnea a plecat din nou in vacanta. Anuntul vine dupa ce presedintele PSD a participat luni, la o sedinta a coalitiei de guvernare, insa a refuzat sa faca declaratii la finalul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )