Libnet.ro
UNICEF

18:16

Comisia parlamentara pentru controlul SRI renunta sa-l cheme la audieri pe Dan Andronic

România Liberă România Liberă,
Comisia parlamentara pentru controlul SRI renunta sa-l cheme la audieri pe Dan Andronic

Audierea lui Dan Andronic la Comisia parlamentara pentru controlul SRI nu va mai avea loc, desi fusese programata pentru miercuri, a declarat, marti, presedintele Comisiei, Adrian Tutuianu. continuă pe România Liberă

Tutuianu se razgandeste si anunta ca Dan Andronic nu va mai fi audiat de Comisia pentru controlul SRI

Audierea lui Dan Andronic la Comisia pentru controlul SRI este inutila in conditiile in care s-a anuntat deja constituirea unei comisii de ancheta pentru alegerile din 2009, a declarat marti presedintele comisiei, Adrian Tutuianu, potrivit Agerpres.

in cateva zile incepe sa lucreze comisia parlamentara pentru anchetarea alegerilor din 2009, castigate de Traian Basescu. Liviu Dragnea va conduce comisia

Peste cateva zile ar urma sa demareze procedurile pentru infiintarea unei Comisii parlamentare de ancheta a alegerilor din 2009, solicitata de PSD si ALDE, si al carei presedinte va fi liderul PSD, Liviu Dragnea.

Comisia SRI renunta la audierea lui Dan Andronic. Jurnalistul anunta ca are noi informatii

Comisia de Control a SRI a decis sa nu il mai audieze pe jurnalistul Dan Andronic. Presedintele comisiei a anuntat ca a anulat acest demers, dupa ce, saptamana trecuta transmisese ca.

Aglomeratie infernala la iesirea din tara. Oamenii asteapta si doua ore pentru controlul documentelor

Mii de romani ce lucreaza in afara tarii , care au venit in Romania pentru a petrece Sarbatorile Pascale alaturi de cei dragi, au inceput sa se intoarca in tarile unde.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )