Libnet.ro
UNICEF

09:47

Comisia de la Venetia critica modificarile aduse abuzului in serviciu, infractiune pentru care este cercetat Dragnea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Comisia de la Venetia critica modificarile aduse abuzului in serviciu, infractiune pentru care este cercetat Dragnea

Comisia de la Venetia atrage atentia ca prevederile propuse infractiunii de abuz in serviciu par sa creeze intr-adevar, fara o justificare convingatoare, premisele pentru o dezincriminare de facto a multor fapte avand legatura cu aceasta infractiune,. continuă pe Wall-Street Ro

DOCUMENT Comisia de la Venetia a publicat rapoartele pe Legile Justitiei si Codurile penale

Comisia de la Venetia a publicat in urma cu putin timp raportul privind modificarile aduse atat codurilor penale, cat si legilor justitiei. Expertii critica dur, in raportul preliminar privind codul penal si codul de procedura penala, modificarile adoptate de coalitia de guvernamant si cer reevaluarea acestor modificari.

Orban: Comisia de la Venetia a adoptat rapoarte devastatoare referitoare la legile Justitiei si Codurile penale. Se solicita reformularea infractiunilor din Coduri

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat vineri ca rapoartele adoptate de Comisia de la Venetia referitoare la modificarile aduse de PSD-ALDE legilor Justitiei si Codurilor penale sunt extrem de critice, Comisia solicitand reformularea modului in care au fost redefinite infractiunile din Codul penal. Modificarile le legislatia penala au fost operate de majoritatea PSD-ALDE in Parlament.

UPDATE Comisia de la Venetia: Modificarile aduse Codurilor penale slabesc eficienta sistemului judiciar, amendamentele ar trebui reevaluate complet / Criticile punctuale pe cele doua coduri

Modificarile adoptate de Parlamentul Romaniei la Codul penal si de procedura penala slabesc eficienta sistemului judiciar penal in privinta luptei impotriva coruptiei, crimelor cu violenta si crimei organizate, se arata intr-un comunicat transmis vineri de Comisia de la Venetia CV). Aceasta recomanda autoritatilor romane sa faca o reevaluare completa a tuturor amendamentelor aduse ambelor coduri. UPDATE intr-o varianta extinsa a comunicatului transmis vineri sunt enumerate articolele din cele doua coduri pe care CV recomanda sa fie modificate. Intra in articol pentru detalii.

Comisia de la Venetia: Modificarile aduse Codurilor penale din Romnia slabesc eficienta sistemului judiciar n lupta anticoruptie / Amendamentele ar trebui reevaluate complet

Modificarile adoptate de Parlamentul Romaniei la Codul penal si de procedura penala slabesc eficienta sistemului judiciar penal in privinta luptei impotriva coruptiei, crimelor cu violenta si crimei organizatei, se arata intr-un comunicat transmis vineri de Comisia de la Venetia.

Ce spune Comisia de la Venetia despre Legile Justitiei si Codurile Penale: legi proaste, reluati procedura

Comisia de la Venetia a publicat luni rapoartele cu privire la modificarile aduse Legilor Justitiei si Codurilor Penale, criticand nu doar continutul acestora, ci si modul lipsit de transparenta si graba cu care au fost facute.

Ce spune Comisia de la Venetia despre Legile Justitiei si Codurile Penale

Comisia de la Venetia a publicat luni rapoartele cu privire la modificarile aduse Legilor Justitiei si Codurilor Penale, criticand nu doar continutul acestora, ci si modul lipsit de transparenta si graba cu care au fost facute.

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )