Libnet.ro
UNICEF

00:07

Comisiile de buget-finante: Bugetul MAE a fost suplimentat cu 5 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisiile de buget-finante: Bugetul MAE a fost suplimentat cu 5 milioane de lei

Comisiile de buget-finante ale Parlamentului au aprobat azi suplimentarea cu 5 milioane de lei a bugetului Ministerului Afacerilor Externe MAE) pentru programele destinate romanilor din afara granitelor, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Comisiile de buget-finante: Bugetele iCCJ si CCR au fost adoptate

Bugetul inaltei Curtii de Casatie si Justitie iCCJ) si al Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) pe anul viitor au fost adoptate in aceasta dimineata de Comisiile de buget-finante ale Parlamentului, potrivit surselor din presa.

Comisiile de buget-finante au votat articolele legii bugetului pe 2015

Comisiile parlamentare reunite de buget-finante au votat astazi, cu 18 voturi pentru, 8 impotriva si o abtinere, articolele proiectului de lege referitor la bugetul de stat pentru 2015, urmand sa analizeze anexele initiativei legislative, care se refera la ordonatorii principali de credite, scriu surse din presa.

Comisiile de buget-finante au inceput dezbaterile generale la proiectul bugetului

Parlamentarii din comisiile de buget-finante au inceput, marti, dezbaterile generale la proiectul bugetului de stat pe 2015, in prezenta secretarului de stat din MFP Daniela Pescaru si in ciuda obiectiilor opozitiei privinvd absenta ministrului Darius Valcov de la sedinta.

Bugetul Agriculturii a fost suplimentat. Pentru ce a cerut Constantin bani in plus

Bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a fost aprobat, miercuri, de comisiile reunite de buget care au fost de acord cu o suplimentare de 98 de milioane de lei pentru subventii la motorina, informeaza Mediafax.

Bugetul MAE, aprobat de comisiile de buget

Bugetul MAE a fost aprobat, miercuri, de comisiile de buget. Totodata, in cadrul sedintei a fost adoptat un amendament prin care se dubleaza bugetul Departamentului pentru Romanii de Pretutindeni.

Bugetul MFE, adoptat de comisiile reunite de buget-finante

Bugetul pe 2015 al Ministerului Fondurilor Europene MFE) a fost adoptat, in aceasta seara, de Comisiile reunite pentru buget-finante din Parlament, in forma trimisa de Guvern, scriu surse din presa.

Bugetul de stat, avizat de comisiile parlamentare de buget-finante

Parlamentarii din comisiile de buget-finante au inceput, marti, dezbaterile generale la proiectul bugetului de stat pe 2015, in prezenta secretarului de stat din MFP Daniela Pescaru si in ciuda obiectiilor opozitiei privinvd absenta ministrului Darius Valcov de la sedinta.

Bugetul Ministerului Sanatatii a fost suplimentat cu 1,5 milioane lei

Comisiile reunite de buget au aprobat, miercuri seara, suplimentarea bugetului Ministerului Sanatatii pe 2015 pentru reabilitarea unor sectii de spitalele din Lugoj, Vatra Dornei si Negresti-Oas, in timp ce.

Bugetul Ministerului Sanatatii, suplimentat cu 1,5 milioane lei

Comisiile reunite de buget au aprobat, in aceasta seara, suplimentarea bugetului Ministerului Sanatatii pe 2015 pentru reabilitarea unor sectii de spitale din Lugoj, Vatra Dornei si Negresti-Oas, scriu surse din presa.

Bugetul MAE a primit aviz favorabil. Un singur amendament admis

Comisiile reunite de politica externa, au dat aviz favorabil bugetului MAE, mai mic cu 11,4% fata de 2014, parlamentarii aproband un singur amendament din cele 41 depuse, cel referitor la suplimentarea de fonduri pentru participarea la Expozitia Mondiala de la Milano.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )