Libnet.ro
UNICEF

11:00

Bugetul Ministerului Sanatatii a fost suplimentat cu 1,5 milioane lei

B1 B1,
Bugetul Ministerului Sanatatii a fost suplimentat cu 1,5 milioane lei

Comisiile reunite de buget au aprobat, miercuri seara, suplimentarea bugetului Ministerului Sanatatii pe 2015 pentru reabilitarea unor sectii de spitalele din Lugoj, Vatra Dornei si Negresti-Oas, in timp ce. continuă pe B1

Bugetul Ministerului Sanatatii pe 2015, suplimentat cu 1,5 milioane lei

Comisiile reunite de buget au aprobat, miercuri seara, suplimentarea bugetului Ministerului Sanatatii pe 2015 cu 1,5 milioane lei. Bugetul CNAS a ramas la 22,9 miliarde de lei. Potrivit Mediafax,.

Comisiile de buget-finante: Bugetul MAE a fost suplimentat cu 5 milioane de lei

Comisiile de buget-finante ale Parlamentului au aprobat azi suplimentarea cu 5 milioane de lei a bugetului Ministerului Afacerilor Externe MAE) pentru programele destinate romanilor din afara granitelor, potrivit surselor din presa.

Bugetul Ministerului Sanatatii, suplimentat cu 1,5 milioane lei

Comisiile reunite de buget au aprobat, in aceasta seara, suplimentarea bugetului Ministerului Sanatatii pe 2015 pentru reabilitarea unor sectii de spitale din Lugoj, Vatra Dornei si Negresti-Oas, scriu surse din presa.

Bugetul Agriculturii a fost suplimentat. Pentru ce a cerut Constantin bani in plus

Bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a fost aprobat, miercuri, de comisiile reunite de buget care au fost de acord cu o suplimentare de 98 de milioane de lei pentru subventii la motorina, informeaza Mediafax.

Bugetul Ministerului Public, avizat favorabil in comisii

Comisiile juridice din Parlament au avizat favorabil bugetul Ministerului Public pe 2015, de 709 milioane de lei, procurorul general Tiberiu Nitu declarand ca resursele alocate sunt satisfacatoare.

Comisiile parlamentare reunite au aprobat bugetul Ministerului Agriculturii

Bugetul suplimentat cu 98 milioane de lei al Ministerului Agriculturii , a fost aprobat de comisiile parlamentare de agricultura, suma urmand sa fie luata de la Ministerul Finantelor.

Bugetul Ministerului Public si al Justitiei, aprobat. Cresterea pentru DNA a fost respinsa

Bugetele Ministerului Justitiei si bugetul Ministerului Public pe 2015 au fost aprobate, miercuri, de comisiile reunite de buget din Camera Deputatilor si Senat, amendamentul privind suplimentarea sumelor pentru DNA fiind respins, informeaza Mediafax .

Bugetul Ministerului Economiei, avizat de comisiile parlamentare

Bugetul Ministerului Economiei, Comertului si Turismului pentru 2015 in valoare de 1,533 miliarde de lei) a fost avizat, astazi, de catre Comisiile de specialitate reunite din Camera Deputatilor si Senat, cu 34 de voturi pentru si 2 voturi impotriva, transmit surse din presa.

Comisiile parlamentare de specialitate au suplimentat bugetul Ministerului Culturii cu aproximativ 200 milioane lei

Proiectul de buget al Ministerului Culturii a fost avizat, miercuri, de catre comisiile de cultura ale Parlamentului, care l-au suplimentat cu aproximativ 200 milioane lei prin adoptarea mai multor amendamente,.

Bugetul Ministerului Energiei, avizat de comisiile de specialitate din Parlament

Bugetul pe 2015 al Ministerului Energiei, intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri in valoare de 673 milioane lei) a fost avizat, astazi, cu 37 de voturi pentru, de catre comisiile reunite de specialitate din Camera Deputatilor si Senat, scriu surse din presa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )