Libnet.ro
UNICEF

00:07

Comisionul pe care bancile nu vor mai avea voie sa-l perceapa

Antena3 Antena3,
Comisionul pe care bancile nu vor mai avea voie sa-l perceapa

Bancile nu vor putea include in lista serviciilor de baza pentru un cont de plata operatiunile de interogare a contului respectiv si nici nu vor putea aplica vreun comision pentru acestea, potrivit unui. continuă pe Antena3

Bancile britanice nu vor putea avea aceleasi drepturi dupa Brexit

Firmele de servicii financiare din Marea Britanie cu siguranta nu vor putea sa-si desfasoare afacerile ca de obicei in cadrul Uniunii Europene dupa Brexit, a afirmat vineri Luc Frieden, fostul ministru de Finante al Luxemburgului, intr-un interviu acordat CNBC.

Franta: Doi ministri importanti nu vor mai face parte din noul guvern din cauza unor probleme de integritate

Ministrul francez al Apararii, Sylvie Goulard, a demisionat marti din Guvern, spunand ca nu vrea sa fie luata in calcul pentru urmatorul cabinet, din cauza anchetei privind activitatea partidului sau in Parlamentul European. Este al doilea ministru care renunta, dupa ce luni presedintele Macron, i-a cerut ministrului coeziunii teritoriilor, Richard Ferrand, implicat intr-o afacere imobiliara, sa paraseasca guvernul.

Un dermatolog roman dezvaluie care e cea mai ieftina si eficienta crema antirid

Nimeni nu s-ar fi asteptat ca cea mai buna crema care previne aparitia ridurilor e accesibila tuturor, dar aproape nimeni nu o foloseste constant. Foarte multe femei ma intreaba care e cea mai.

Care sunt cele mai pretentioase flori pentru gradina si casa

Atunci cand ne cumparam flori pentru gradina si casa, incercam sa alegem soiuri cat mai rezistente la intuneric si la diferiti factori. Acest lucru nu ne iese mereu si putem alege, din greseala, soriuri care sunt foarte pretentioase.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )