Libnet.ro
UNICEF

09:01

A comis-o din nou! Politist condamnat pentru favoruri sexuale, prins din nou in fapt

Antena3 Antena3,
A comis-o din nou! Politist condamnat pentru favoruri sexuale, prins din nou in fapt

Adrian Costel Anton, angajat al Serviciului Permise si inmatriculari Covasna, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru luare de mita. Aceasta nu este insa prima abatere de acest fel a politistului. continuă pe Antena3

Sex si spaga la Permise Auto. Politist condamnat pentru folosirea functiei in scop sexual, prins din nou in fapt

Un angajat al Serviciului Permise si inmatriculari Covasna a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru luare de mita, dupa ce fusese deja condamnat, pentru fapte similare, in dosarulSex si mita la Permise, in Neamt.

UE saluta reluarea dialogului intre Serbia si Kosovo: Din nou pe drumul cel bun

Dialogul dintre Serbia si Kosovo, intrerupt timp de aproape un an si jumatate, este din nou pe drumul cel bun, a apreciat reprezentantul special al UE pentru Balcanii Occidentali, Miroslav Lajcak, dupa o videoconferinta purtata duminica sub auspiciul UE intre presedintele sarb Aleksandar Vucici si premierul kosovar Avdullah Hoti.

Coronavirus. Statele Unite si-au depasit din nou recordul de noi cazuri, cu peste 66.000 de infectari in 24 de ore

Statele Unite si-au depasit din nou recordul de cazuri de coronavirus pentru o singura zi, cu peste 66. 000 de noi infectari inregistrate in ultimele 24 de ore, releva cele mai noi date ale Universitatii Johns.

Raed Arafat, in Senat: Depasim din nou recordul la numarul de cazuri noi; avem 24 de decese

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a afirmat ca, din datele pe care le are, sambata se va depasi din nou recordul la cazuri noi de infectare cu COVID-19, mentionand ca sunt 24 de decese.

RAED ARAFAT: Depasim din nou recordul la numarul de cazuri noi

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a afirmat ca, din datele pe care le are, astazi se va depasi din nou recordul la cazuri noi de infectare cu COVID-19, mentionand ca sunt 24 de decese.

Predoiu ii scrie din nou lui Ciolacu, cerand ca Parlamentul sa transpuna in legislatie directive privind Parchetul European condus de Kovesi

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, i-a trimis o a doua scrisoare presedintelui Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, prin care solicita Parlamentului transpunerea in legislatia interna a unor directive si regulamente europene relevante pentru operationalizarea Parchetului European EPPO) condus de Laura Codruta Kovesi. El spune ca, in cazul neindeplinirii obligatiilor de stat membru, consecintele bugetul national pot fi foarte grave.

Tribunalul a amanat din nou sentinta in procesul fostului ministru Darius Valcov

Tribunalul Gorj a amanat, luni, pentru 24 iulie, pronuntarea sentintei in dosarul in care este judec.

Raed Arafat, despre protestatarii veniti din nou in Piata Victoriei: Se vor imbolnavi!

Raportarile zilnice se refera doar la cazurile noi de coronavirus, nu cuprind si retestari, asa cum se vehiculeaza, a declarat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Mii de bulgari, din nou in strada impotriva guvernului

Mii de bulgari au iesit in strada duminica pentru a patra seara consecutiv protestand impotriva coruptiei si cerand demisia guvernului conservator al prim-ministrului Boiko Borisov.

Din nou peste 600 de cazuri noi de imbolnavire cu coronavirus in Romania! 1.931 de persoane au decedat

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca, in ultimele 24 de ore, au fost depistati cu noul coronavirus un numar de 637 de romani. Alte 30 de persoane au decedat din cauza virusului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )