Libnet.ro
UNICEF

22:15

Mii de bulgari, din nou in strada impotriva guvernului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mii de bulgari, din nou in strada impotriva guvernului

Mii de bulgari au iesit in strada duminica pentru a patra seara consecutiv protestand impotriva coruptiei si cerand demisia guvernului conservator al prim-ministrului Boiko Borisov. continuă pe Ziarul Bursa

Mii de persoane au protestat la Tel Aviv impotriva guvernului

Mii de persoane s-au adunat, sambata, in Piata Rabin din Tel Aviv pentru a protesta fata de gestionarea pandemiei de Covid-19 de guvernul israelian.

Republica Moldova: PAS sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Chicu, care va fi propusa saptamana viitoare de Platforma DA

Partidul Actiune si Solidaritate PAS) ar putea semna motiunea de cenzura impotriva Guvernului Chicu, care va fi propusa saptamana viitoare de Platforma DA, a precizat liderul fractiunii PAS, Igor Grosu,.

UE saluta reluarea dialogului intre Serbia si Kosovo: Din nou pe drumul cel bun

Dialogul dintre Serbia si Kosovo, intrerupt timp de aproape un an si jumatate, este din nou pe drumul cel bun, a apreciat reprezentantul special al UE pentru Balcanii Occidentali, Miroslav Lajcak, dupa o videoconferinta purtata duminica sub auspiciul UE intre presedintele sarb Aleksandar Vucici si premierul kosovar Avdullah Hoti.

Coronavirus. Statele Unite si-au depasit din nou recordul de noi cazuri, cu peste 66.000 de infectari in 24 de ore

Statele Unite si-au depasit din nou recordul de cazuri de coronavirus pentru o singura zi, cu peste 66. 000 de noi infectari inregistrate in ultimele 24 de ore, releva cele mai noi date ale Universitatii Johns.

Raed Arafat, in Senat: Depasim din nou recordul la numarul de cazuri noi; avem 24 de decese

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a afirmat ca, din datele pe care le are, sambata se va depasi din nou recordul la cazuri noi de infectare cu COVID-19, mentionand ca sunt 24 de decese.

RAED ARAFAT: Depasim din nou recordul la numarul de cazuri noi

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a afirmat ca, din datele pe care le are, astazi se va depasi din nou recordul la cazuri noi de infectare cu COVID-19, mentionand ca sunt 24 de decese.

Guvernul schimba din nou programul Prima Casa. Care sunt principalele schimbari

Ministrul de finante Florin Citu a propus pentru ordinea de zi a Guvernului modificarea programului O familie, o casa. Acesta ar urma sa devina Programul Noua casasi va avea noi norme de.

CORONAVIRUS |Romania inregistreaza din nou un numar record de cazuri de COVID-19:698 de imbolnaviri si 24 de decese, in 24 de ore. 239 de pacienti sunt internati la ATI

Romania a inregistrat un nou record negativ al cazurilor zilnice de infectare cu noul coronavirus. Grupul de Comunicare Strategica GCS) a anuntat, sambata, ca in ultimele 24 de ore, au fost confirmate 698 de no.

Austriecii sunt ingrijorati ca numarul mare de cazuri de Covid-19 in Romania ar putea afecta din nou naveta ingrijitoarelor

Problema ingrijitoarelor romance care lucreaza in Austria revin in prim-plan. Presa de la Viena scrie ca asutriecii sunt ingrijorati de numarul mare de infectari din ultima perioada, raportat de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )