Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comitetul Executiv National al PSD, convocat la Palatul Victoria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comitetul Executiv National al PSD, convocat la Palatul Victoria

ACTUALIZARE Comitetul Executiv National al PSD se va reuni, luni, la Palatul Victoria, incepand cu ora 17,00, au precizat surse social-democrate. ------ Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, se intalneste, luni, cu premierul Viorica Dancila, liderul PSD, pentru a stabili daca actuala coalitie de guvernamant va ramane sau nu in aceasta forma, conform surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Comitetul Executiv National al PSD, convocat la Palatul Victoria

ACTUALIZARE Comitetul Executiv National al PSD se va reuni, luni, la Palatul Victoria, incepand cu ora 17,00, au precizat surse social-democrate. ------ Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, se intalneste, luni, cu premierul Viorica Dancila, liderul PSD, pentru a stabili daca actuala coalitie de guvernamant va ramane sau nu in aceasta forma, conform surselor din presa.

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste la Palatul Parlamentului

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste, vineri, la Palatul Parlamentului, cu o zi inaintea C.

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste la Palatul Parlamentului. Ce vor discuta social-democratii inaintea Congresului de sambata

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste, vineri, incepand cu ora 12:00, la Palatul Parlamentului, cu scopul pregatirii Congresului extraordinar de sambata, transmite Agerpres, care citeazasurse.

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste la Palatul Parlamentului

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste, vineri, la Palatul Parlamentului, cu o zi inaintea Congresului extraordinar al partidului, in cadrul caruia urmeaza sa fie validat candidatul social-democratilor pe.

Congres extraordinar al PSD, la Palatul Parlamentului, pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale

Congresul extraordinar al Partidului Social Democrat PSD) pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale a inceput, sambata, la Palatul Parlamentului. Anterior, Comitetul Executiv National al PSD a.

Surse: Viorica Dancila i-a convocat pe liderii PSD pentru CEx la ora 17.00

Comitetul Executiv National al PSD se va reuni, luni, la Palatul Victoria, incepand cu ora 17,00, au precizat surse social-democrate. Reuniunea are loc in contextul in care anterior, luni dimineata, a.

Viorica Dancila i-a convocat pe liderii PSD pentru CEx la ora 17.00

Comitetul Executiv National al PSD se va reuni, luni, la Palatul Victoria, incepand cu ora 17,00, au precizat surse social-democrate. Reuniunea are loc in contextul in care anterior, luni dimineata, a.

CExN al PSD se reuneste la Palatul Parlamentului

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste, vineri, la Palatul Parlamentului, cu o zi inaintea Congresului extraordinar al partidului, in cadrul caruia urmeaza sa fie validat candidatul social-democratilor pentru alegerile prezidentiale din toamna.

UPDATE Calin Popescu Tariceanu, noi discutii esuate cu Viorica Dancila. ALDE decide astazi daca iese de la guvernare Conducerea PSD, convocata in Comitetul Executiv

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a avut discutii, luni, cu premierul Viorica Dancila, la Guvern. Negocierile intre cei doi lideri ai coalitiei au esuat, in conditiile in care premierul nu a venit cu o propunere de restructurare a Guvernului sau cu un nou program de guvernare, au declarat pentru Mediafax surse politice. Conducerea ALDE se reuneste de la ora 16. 00 si ar putea decide iesirea de la guvernare. De asemenea, liderii PSD au fost convocati de Viorica Dancila in sedinta a Comitetului Executiv, pentru ora 17. Liderul tinerilor din ALDE anunta ca va vota pentru iesirea partidului din guvernarea guvernare PSD fara cap.

DANCILA: Comitetul Executiv a aprobat in unanimitate continuarea guvernarii

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni seara, ca membrii Comitetului Executiv au aprobat in unanimitate continuarea guvernarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )