Libnet.ro
UNICEF

18:00

Surse: Viorica Dancila i-a convocat pe liderii PSD pentru CEx la ora 17.00

Antena3 Antena3,
Surse: Viorica Dancila i-a convocat pe liderii PSD pentru CEx la ora 17.00

Comitetul Executiv National al PSD se va reuni, luni, la Palatul Victoria, incepand cu ora 17,00, au precizat surse social-democrate. Reuniunea are loc in contextul in care anterior, luni dimineata, a. continuă pe Antena3

Viorica Dancila i-a convocat pe liderii PSD pentru CEx la ora 17.00

Comitetul Executiv National al PSD se va reuni, luni, la Palatul Victoria, incepand cu ora 17,00, au precizat surse social-democrate. Reuniunea are loc in contextul in care anterior, luni dimineata, a.

Viorica Dancila, despre viitorul coalitiei PSD-ALDE: Avem luni sedinta si hotaram (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, vineri, ca va participa, luni, la o sedinta a Coalitiei PSD-ALDE, ude va discuta cu Calin Popescu Tariceanu despre viitorul Guvernului. Anuntul premierului vine in contextul in.

Viorica Dancila a fost desemnata candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Viorica Dancila a fost desemnata candidatul PSD la alegerile prezidentiale. PSD s-a reunit sambata intr-un congres restrans, pentru desemnarea oficiala a Vioricai Dancila drept candidatul partidului la.

Viorica Dancila, primita la Congresul PSD pe melodia Eye of Tiger, facuta celebra de filmul Rocky (VIDEO)

Intrare cu mare fast pentru Viorica Dancila la Congresul PSD in care va fi votata drept candidatul formatiunii in alegerile prezidentiale din luna noiembrie! Cu o intarziere de 15 minute fata de.

UPDATE Calin Popescu Tariceanu, noi discutii esuate cu Viorica Dancila. ALDE decide astazi daca iese de la guvernare Conducerea PSD, convocata in Comitetul Executiv

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a avut discutii, luni, cu premierul Viorica Dancila, la Guvern. Negocierile intre cei doi lideri ai coalitiei au esuat, in conditiile in care premierul nu a venit cu o propunere de restructurare a Guvernului sau cu un nou program de guvernare, au declarat pentru Mediafax surse politice. Conducerea ALDE se reuneste de la ora 16. 00 si ar putea decide iesirea de la guvernare. De asemenea, liderii PSD au fost convocati de Viorica Dancila in sedinta a Comitetului Executiv, pentru ora 17. Liderul tinerilor din ALDE anunta ca va vota pentru iesirea partidului din guvernarea guvernare PSD fara cap.

Liderii PSD, convocati de Viorica Dancila intr-o sedinta de urgenta a Comitetului Executiv

Liderii PSD au fost convocati de presedintele partidului, Viorica Dancila, intr-o sedinta de urgenta.

Stenograme din CEX. Viorica Dancila incearca mobilizarea PSD: Este ultima carte a acestui partid.Nu vreau sa cred in procente de 8% sau 10%

Cu o zi inainte de a fi desemnata oficial candidat la prezidentiale, premierul Viorica Dancila le-a cerut liderilor PSD sa se mobilizeze exemplar pentru campania electorala, altfel un scor de sub 25%, ar fi un dezastru, sustin surse din CEX pentru Adevarul.

Viorica Dancila a trimis la Cotroceni propunerile de noi ministri: Dana Girbovan, Serban Valeca si Mihai Fifor

Premierul Viorica Dancila a transmis, luni, la Palatul Cotroceni, propunerile de noi ministri la Educatie, Justitie si Interne, au precizat surse guvernamentale. Comitetul Executiv al PSD a validat,.

Surse: intalnirea dintre Calin Popescu Tariceanu si Viorica Dancila a esuat

UPDATE Partidul lui Calin Popescu Tariceanu va semna astazi o alianta cu formatiunea lui Victor Ponta, in conditiile in care Viorica Dancila a afirmat ca nici nu vrea sa auda de ProRomania in.

in ziua in care ALDE a votat iesirea de la guvernare, Viorica Dancila declara ca PSD trebuie sa continue guvernarea, pentru a asigura stabilitatea tarii Alianta USR-PLUS face un apel catre partide pentru organizarea anticipatelor

Luni dupa-amiaza, in sedinta Biroului Politic al formatiunii ALDE a luat decizia de iesi de la guvernare. Anuntul a fost facut de liderul partidului, Calin Popescu Tariceanu, care a mentionat ca decizia implica demisia celor 4 membri ALDE din Cabinetul Dancila, iar cei care nu se vor supune, vor suporta consecintele, adica excluderea din partid. Premierul Viorica Dancila a calificat drept de neinteles decizia ALDE de a rupe coalitia de guvernare si a afirmat ca PSD trebuie sa continue guvernarea, invocand necesitatea asigurarii stabilitatii tarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )