Libnet.ro
UNICEF

20:45

Comitetul Executiv al PSD dezbate rezultatul alegerilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comitetul Executiv al PSD dezbate rezultatul alegerilor

Comitetul Executiv al Parstidului Social Democrat se reuneste azi pentru a discuta rezultatul slab al alegerilor. in urma sedintei se asteapta ca liderul PSD, Viorica Dancila, si alti membri ai partidului sa demisioneze, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Se reuneste Comitetul Executiv al PSD. Se asteapta demisia Vioricai Dancila

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste, astazi, principala tema luata in discutie urmand a f.

Deputat PSD, dupa rezultatul alegerilor: Trebuie sa ne reformam acum, altfel PSD va disparea

Deputatul iesean Silviu Macovei, din Iasi, a catalogat rezultatele alegerilor prezidentiale ca fiind rusinoase si cea mai dura infrangere a PSD din toata istoria partidului. Macovei e de parere ca partidul trebuie sa se reformeze, altfel va disparea.

CIOLACU: Rezultatul alegerilor a fost dezastruos

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, afirma ca rezultatul alegerilor prezidentiale a fost dezastruos si vine dupa un rezultat la fel de prost la europarlamentare, relateaza News. ro.

ANALISTUL ECONOMIC AURELIAN DOCHIA: Rezultatul alegerilor va restabili cursul leului

Adrian Vasilescu, consultant de strategie BNR: De la inceputul crizei si pana in prezent, piata noastra valutara a ramas stabila, este si va fi stabila, nu sunt semne care sa indice o destabilizare Rezultatul alegerilor prezidentiale va fi interpretat in sens pozitiv de pietele financiare, dovedind continuitate si contribuind, astfel, la stabilitatea monedei nationale in raport cu cea europeana, este de parere analistul economic Aurelian Dochia.

Rezultatul alegerilor prezidentiale 2019 la Constanta. Cate voturi au obtinut Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Rezultatul alegerilor prezidentiale din 24 noiembrie 2019 arata preferinta clara a Constantei catre un candidat, care a castigat voturi dublu fata de contracandidatul sau.

Viorica Dancila a convocat Comitet Executiv al PSD, marti, ora 18.30: Discutia nu trebuie amanata

Viorica Dancila a anuntat ca a convocat sedinta Comitetului Executiv al PSD pentru marti, ora 18. Social-democratii vor analiza rezultatul alegerilor prezidentiale, dar si nemultumirile din partid. La sedinta exista posibilitatea si convocarii unui Congres pentru perioada urmatoare.

Ciolacu se dezice de Dancila si vrea un nou inceput pentru PSD

Presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu afirma ca rezultatul alegerilor prezidentiale a fost dezastruos si vine dupa un rezultat la fel de prost la europarlamentare si ca s-au facut doar analize la nivel judetean, apreciind ca e timpul unei analize la nivel central, pentru ca PSD are nevoie de un nou inceput.

Senator PSD Iasi: Rezultatul partidului este rusinos. Avem nevoie de o echipa de conducere noua

Senatorul PSD de Iasi Vasile Toma sustine ca rezultatul obtinut de partid in turul doi al alegerilor prezidentiale este rusinos si ca toti cei care au contribuit la acest scor trebuie sa isi asume responsabilitatea.

Mircea Badea, mesaj pentru Diaspora dupa rezultatul alegerilor prezidentiale: E o dovada de coerenta si de consecventa a mesajului

Mircea Badea a transmis un mesaj catre romanii din diaspora, dupa ce Klaus Iohannis a castigat inca un mandat de presedinte al Romaniei. PSD e pa, da? Nu mai e PSD nici la Guvern, Dragnea e la puscarie,.

VIDEO Prezenta nepoftita la sediul PSD, in seara alegerilor. Cine si-a facut aparitia in curtea din Kiseleff

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor. Candidatul PSD a obtinut doar 33,5% din voturile alegatorilor si a tinut un discurs foarte scurt dupa ce a aflat rezultatul alegerilor. La sediul PSD s-au adunat, duminica seara, peste o suta de sustinatori ai social-democratilor. Viorica Dancila, sustinuta de peste 100 de persoane la .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )