Libnet.ro
UNICEF

00:07

Deputat PSD, dupa rezultatul alegerilor: Trebuie sa ne reformam acum, altfel PSD va disparea

Adevărul Adevărul,
Deputat PSD, dupa rezultatul alegerilor: Trebuie sa ne reformam acum, altfel PSD va disparea

Deputatul iesean Silviu Macovei, din Iasi, a catalogat rezultatele alegerilor prezidentiale ca fiind rusinoase si cea mai dura infrangere a PSD din toata istoria partidului. Macovei e de parere ca partidul trebuie sa se reformeze, altfel va disparea. continuă pe Adevărul

Mircea Badea, mesaj pentru Diaspora dupa rezultatul alegerilor prezidentiale: E o dovada de coerenta si de consecventa a mesajului

Mircea Badea a transmis un mesaj catre romanii din diaspora, dupa ce Klaus Iohannis a castigat inca un mandat de presedinte al Romaniei. PSD e pa, da? Nu mai e PSD nici la Guvern, Dragnea e la puscarie,.

Marcel Ciolacua reactionat dur dupa pierderea alegerilor prezidentiale: Sa fim cinstiti: este un rezultat dezastruos care vine dupa un rezultat la fel de prost la europarlamentare

Marcel Ciolacua reactionat dur dupa pierderea alegerilor si a declarat ca PSD trebuie sa fie realist si sa isi asume rezultatul de la prezidentiale. Presedintele Camerei.

CIOLACU: Rezultatul alegerilor a fost dezastruos

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, afirma ca rezultatul alegerilor prezidentiale a fost dezastruos si vine dupa un rezultat la fel de prost la europarlamentare, relateaza News. ro.

Rezultatul alegerilor prezidentiale 2019 la Constanta. Cate voturi au obtinut Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Rezultatul alegerilor prezidentiale din 24 noiembrie 2019 arata preferinta clara a Constantei catre un candidat, care a castigat voturi dublu fata de contracandidatul sau.

Unde se ascunde fostul deputat PSD Cristian Rizea, dat in urmarire internationala. Locul in care nu l-au cautat anchetatorii

Fostul deputat PSD, Cristian Rizea, a fost dat in urmarire internationala de ceva timp si s-a descoperit locul in care s-ar putea ascunde, nu foarte departe de Romania. Barbatul este cautat de autoritati pentru faptul ca s-a sustras de la executarea pedepsei de 4 ani si 8 luni de inchisoare, pe care o primise pentru .

Mesajul dur al unui primar PSD, dupa esecul Vioricai Dancila la alegeri. Detalii nebanuite din culisele partidului din care face parte

Tot mai multi social-democrati o critica pe Viorica Dancila dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale. Printre ei se afla si primarul orasului Pucioasa din judetul Dambovita, care a postat pe Facebook un mesaj dur. Acesta este de parere ca PSD se degradeaza tot mai mult si ca romanii merita mai mult din partea politicienilor. Viorica .

SONDAJ Ce credeti ca se va intampla cu PSD, dupa esecul Vioricai Dancila in alegeri?

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a spus ca nu isi da demisia de la conducerea partidului, dupa infrangerea suferita in alegerile prezidentiale. Dar inca de duminica seara au inceput miscarile de forte in PSD, partid unde, de la Adrian Nastase incoace, niciun lider nu a ramas pe pozitii dupa infrangerea la prezidentiale. Sondaj HotNews. ro: Ce credeti ca se va intampla cu PSD, dupa esecul Vioricai Dancila?.

Gabriela Firea, anunt de ultima ora: Ma dezic categoric!. Ce se intampla in interiorul PSD, dupa alegerile prezidentiale

Gabriela Firea o ataca dur pe Viorica Dancila. Ziua decisiva a venit cu o veste care a fost previzibila pentru cei mai multi: Iohanis a pus din nou mana pe cea mai inalta functie din Romania. Odata cu esecul PSD, Firea si-a schimbat atitudinea fata de candidatul formatiului la alegerile prezidentiale 2019. Firea, anunt de .

incepe razboiul in PSD dupa esecul de la alegerile prezidentiale

incepe razboiul in PSD dupa esecul de la alegerile prezidentiale. Viorica Dancila bagapartidul in sedinta pentru a analiza unde s-a gresit. Dupa fiecare esec, in.

Senator PSD Iasi: Rezultatul partidului este rusinos. Avem nevoie de o echipa de conducere noua

Senatorul PSD de Iasi Vasile Toma sustine ca rezultatul obtinut de partid in turul doi al alegerilor prezidentiale este rusinos si ca toti cei care au contribuit la acest scor trebuie sa isi asume responsabilitatea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )