Libnet.ro
UNICEF

23:15

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat lista tarilor pentru care vor fi reluate zborurile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat lista tarilor pentru care vor fi reluate zborurile

Obligativitatea izolarii va fi eliminata pentru persoanele care vin din Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croatia, Confederatia Elvetiana, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia si Ungaria, incepand cu data de 15 iunie, a decis sambata Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, De asemenea, legaturile aeriene cu aceste destinatii vor fi reluate de la aceeasi data. continuă pe Ziarul Bursa

Lista tarilor pentru care vor fi reluate zborurile. Cei care se intorc din aceste state nu mai intra in izolare

Obligativitatea izolarii va fi eliminata pentru persoanele care vin din Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croatia, Confederatia Elvetiana, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia si Ungaria, incepand cu data de 15 iunie, a decis sambata Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, De asemenea, legaturile aeriene cu aceste destinatii vor fi reluate de la aceeasi data.

Lista integrala a masurilor de relaxare ce vor intra in vigoare dupa 15 iunie

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a stabilit o serie de masuri ce sunt menite sa relaxeze restrictiile impuse de epidemia de COVID-19. intre acestea se numara deschiderea mall-urilor, a piscinelor, a salilor de sport, dar si dispozitii ce au in vedere organizarea evenimentelor.

Tarile in care romanii vor putea calatori, fara a mai fi nevoiti sa stea in izolare sau carantina la intoarcerea acasa. Lista oficiala

Comitetului National pentru Situatii de Urgenta a stabilit sambata, intr-o sedinta online, care sunt tarile in care romanii vor putea calatori, fara a mai fi nevoiti sa stea in izolare sau.

Spania, Italia si Franta, cateva dintre statele pentru care masura suspendarii zborurilor ramane in vigoare. Explicatiile ministrului Lucian Bode

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, statele in care romanii vor putea calatori din 15 iunie, fara a mai fi obligati sa stea in izolare sau carantina, la revenirea acasa.

Din 15 iunie, se reiau zborurile catre si dinspre 17 tari

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a decis, sambata, intr-o sedinta online, ca romanii care vor sosi din 17 state europene nu vor mai intra in carantina sau autoizolare, iar zborurile catre si dinspre respectivele tari se vor relua, hotararea fiind aplicata incepand cu 15 iunie.

Se reiau zborurile spre si dinspre 17 tari

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a decis, intr-o sedinta online, ca romanii care vor so.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )