Libnet.ro
UNICEF

10:45

Comoara dacica descoperita in Dambovita, cu cateva zile inainte de Revelion. Specialistii au ramas muti de uimire

Antena3 Antena3,
Comoara dacica descoperita in Dambovita, cu cateva zile inainte de Revelion. Specialistii au ramas muti de uimire

Mare agitatie, cu cateva zile inainte de Revelion, in judetul Dambovita. Cautatorii de comori inzestrati legal cu detectoare, au gasit mai multe obiecte dacice extrem de valoroase. Cei doi barbati au. continuă pe Antena3

Crima produsa in noaptea de Revelion, descoperita dupa cateva zile. Reactia autoritatilor din Botosani

Un barbat in varsta de 33 de ani din judetul Botosani a fost arestat preventiv, duminica, dupa ce a comis o crima in noaptea de Revelion, a declarat, luni,prim-procurorul Parchetului de pe langa.

Crima de Anul Nou descoperita abia dupa cateva zile. Faptasul a ascuns cadavrul si a fugit

O crima a avut loc in satul Frumusica, judetul Botosani, chiar in noaptea de Anul Nou. Un barbat a fost ucis cu bestialitate in propria casa. Crima a fost descoperita abia dupa trei zile, faptasul ascunzand bine cadavrul. Procurorii au identificat deja un suspect.

Un barbat care a fost scapat de pe targa in spital a murit la cateva zile dupa accident. Politia face ancheta pentru ucidere din culpa

Politia Prahova ancheteaza moartea suspecta a unui pacient de 71 de ani care a decedat la putin timp dupa ce a fost scapat de pe targa de brancardieri. inainte de accident, bolnavul fusese operat pe creier.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2823 seconds )