Libnet.ro
UNICEF

05:30

Comoara Romaniei din Marea Neagra care ne-ar salva, in pericol. A fost ignorata pana acum

Playtech Playtech,
Comoara Romaniei din Marea Neagra care ne-ar salva, in pericol. A fost ignorata pana acum

Consumul intern va creste cu 80%, este semnalul de alarma lansat de specialisti in contextul retragerii investitorilor straini din perimetrele romanesti din Marea Neagra. Exploatarea gazelor este necesara si urgenta. Blocaj total in Marea Neagra. Comoara Romaniei e in pericol. Legea data de Dragnea a scos investitorii din joc Seful Transgaz, Ion Sterian, a lansat . continuă pe Playtech

La ce vor folosi gazele din Marea Neagra? Seful Transgaz: Consumul de gaze din Romania va creste cu peste 8 miliarde metri cubi

Consumul de gaze in Romania va creste in urmatorii ani cu peste 8 miliarde metri cubi, a anuntat joi Ion Sterian, directorul general al Transgaz. in medie, consumul anual este de 10 miliarde metri cubi, ceea ce inseamna o crestere foarte mare, de circa 80%. Sterian spune ca din partea populatiei sunt cereri de racordare pentru 4,4 miliarde, iar pentru centrale electrice prin cogenerare pentru alte 3,5 miliarde metri cubi. in total consumul de gaze al Romaniei va creste cu peste 8 mld metri cubi in urmatorii ani, ceea ce face necesara exploatarea gazelor din Marea Neagra cat mai urgent, a spus Sterian.

Lukoil vrea sa-si vanda participatia din Marea Neagra Romgaz va intra in camera de date pentru a vedea daca merita sa cumpere

Rusii de la Lukoil ar vrea sa-si vanda cota de participare pe care o detin in perimetrul de explorare- dezvoltare- productie gaze EX-30 Trident din Marea Neagra, au spus pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Cel mai indreptatit sa preia participatia ar fi Romgaz, partenerul sau in proiect, insa nu va face acest pas pana nu va obtine toate informatiile necesare. De aceea, mai intai va intra in camera de date. Potrivit surselor citate, nu Legea Offshore ar fi motivul pentru care Lukoil vrea sa-si vanda participatia.

Bogdan Hutuca (PNL): Dupa alegeri vom da unda verde exploatarii gazelor din Marea Neagra. Romanii merita sa se incalzeasca cu gaz ieftin, romanesc, si nu cu gaz scump de la rusi

Presedintele filialei PNL Constanta, Bogdan Hutuca, anunta, miercuri, ca dupa alegeri se va da unda verde exploatarii gazelor din Marea Neagra. Acesta spune ca romanii merita sa se incalzeasca cu.

Lukoil intentioneaza sa iasa din Marea Neagra, unde opereaza o concesiune impreuna cu Romgaz

Lukoil intentioneaza sa se retraga de pe platoul continental al Romaniei de la Marea Neagra, unde opereaza o concesiune impreuna cu Romgaz SNG), potrivit g4media. ro, care citeaza surse din piata de energie. Informatia a fost confirmata pentru sursa citata si de catre Adrian Volintiru, directorul general al Romgaz.

Transgaz: Consumul de gaze va creste in urmatorii ani cu peste 8 miliarde metri cubi, ceea ce impune exploatarea gazelor din Marea Neagra cat mai urgent

Consumul de gaze al Romaniei va creste cu peste 8 miliarde metri cubi in urmatorii ani, ceea ce face necesara exploatarea gazelor din Marea Neagra cat mai urgent, a declarat Ion Sterian, directorul general al SNTGN Transgaz SA.

Orban: Autoritatile nu cunosc exact intentiile Exxon. Cautam solutii de finantare pentru exploatarea gazelor din Marea Neagra

Prim-ministrul Ludovic Orban sustine ca autoritatile romane sunt dispuse sa finanteze proiectul de incepere a exploatarii gazelor naturale pe unul dintre zacamintele din Marea Neagra, in situatia in care compania americana Exxon Mobil se va retrage din proiect.

NICOLAE HAVRILET, MEEMA: Romania are un potential de peste 70.000 de MW in Marea Neagra

Romgaz si Petrom vor sa produca hidrogen intr-un parc eolian din Dobrogea, mai spune Havrilet Romania are un potential eolian de aproximativ 72. 000 de MW doar in apele costiere de la Marea Neagra, a declarat, ieri, Nicolae Havrilet, secretar de stat in Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri MEEMA), in cadrul Forumului Virtual de Energie Verde organizat de Autobest. Acesta a precizat ca estimarea este realizata de catre specialistii de la Banca Mondiala.

Focar de COVID-19 la bordul Fregatei Regina Maria. Nava isi incheie mai devreme misiunea din Marea Mediterana

Ministerul Apararii anunta ca Fregata Regina Maria este nevoita sa isi incheie misiunea NATO din Marea Mediterana, mai devreme decat era planificat, avand in vedere ca un focar de coronavirus a fost.

STUDIU OXFORD: Una din cinci persoane care au covid sunt ulterior diagnosticati cu o tulburare psihica

Aproximativ unu din cinci oameni care au avut Covid-19 este diagnosticat ulterior cu o tulburare psihica, precum anxietate, depresie si insomnie, in decurs de trei luni de cand a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, arata rezultatele unui studiu Oxford, potrivit The Guardian.

STUDIU OXFORD: Una din cinci persoane care au covid sunt ulterior diagnosticate cu o tulburare psihica

Aproximativ unu din cinci oameni care au avut Covid-19 este diagnosticat ulterior cu o tulburare psihica, precum anxietate, depresie si insomnie, in decurs de trei luni de cand a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, arata rezultatele unui studiu Oxford, potrivit The Guardian.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )