Libnet.ro
UNICEF

20:45

Compania aeriana care a suspendat toate zborurile catre China, din cauza Coronavirusului

Playtech Playtech,
Compania aeriana care a suspendat toate zborurile catre China, din cauza Coronavirusului

O companie aeriana extrem de cunoscuta suspenda toate zborurile catre China, pentru a opri raspandirea cu coronavirus. Nu se stie pentru cat timp este mentinuta aceasta masura drastica. Compania aeriana care a suspendat toate zborurile catre China British Airways anunta ca a suspendat toate zborurile directe dintre Marea Britanie si China datorita epidemiei cu coronavirus . continuă pe Playtech

Epidemie de coronavirus: British Airways a suspendat toate zborurile directe cu China

British Airways a suspendat toate zborurile directe cu China, din cauza epidemiei de coronavirus, potrivit BBC. Decizia vine dupa ce guvernul de la Londra a recomandat populatiei sa calatoreasca in China doar.

British Airways suspenda toate zborurile spre si dinspre China din cauza epidemiei de coronavirus

Compania aeriana British Airways a anuntat ca a suspendat toate zborurile directe dintre Marea Britanie si China dupa ce autoritatile de la Londra au recomandat evitarea calatoriilor in China in contextul epidemiei cu noul coronavirus.

O companie aeriana si-a suspendat toate cursele spre Europa, de teama propagarii coronavirusului mortal

Compania aeriana rusa Ural Airlines, care opereaza zboruri spre Munchen, Paris si Roma, a anuntat ca isi suspenda toate cursele care au ca destinatie Europa din cauza temerilor legate de propagarea noului tip de coronavirus 2019-nCoV).

Noul coronavirus - Lista statelor care isi evacueaza cetatenii din China, incepand de astazi in cate tari s-a raspandit virusul

Mai multe tari, inclusiv Statele Unite si Franta, se mobilizeaza marti pentru a organiza evacuarea cetatenilor lor din Wuhan, epicentrul epidemiei de pneumonie virala al carei bilant a depasit deja pragul de 100 de morti in China si care a infectat peste 4. 500 de persoane. Alti 50 de bolnavi au fost identificati in restul lumii, iar 12 state au fost afectate de noul virus, din Asia si Australia si pana in Europa si America de Nord, scrie AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )