Libnet.ro
UNICEF

08:30

O companie aeriana si-a suspendat toate cursele spre Europa, de teama propagarii coronavirusului mortal

Antena3 Antena3,
O companie aeriana si-a suspendat toate cursele spre Europa, de teama propagarii coronavirusului mortal

Compania aeriana rusa Ural Airlines, care opereaza zboruri spre Munchen, Paris si Roma, a anuntat ca isi suspenda toate cursele care au ca destinatie Europa din cauza temerilor legate de propagarea noului tip de coronavirus 2019-nCoV). continuă pe Antena3

Compania aeriana care a suspendat toate zborurile catre China, din cauza Coronavirusului

O companie aeriana extrem de cunoscuta suspenda toate zborurile catre China, pentru a opri raspandirea cu coronavirus. Nu se stie pentru cat timp este mentinuta aceasta masura drastica. Compania aeriana care a suspendat toate zborurile catre China British Airways anunta ca a suspendat toate zborurile directe dintre Marea Britanie si China datorita epidemiei cu coronavirus .

British Airways suspenda toate zborurile spre si dinspre China din cauza epidemiei de coronavirus

Compania aeriana British Airways a anuntat ca a suspendat toate zborurile directe dintre Marea Britanie si China dupa ce autoritatile de la Londra au recomandat evitarea calatoriilor in China in contextul epidemiei cu noul coronavirus.

Epidemie de coronavirus: British Airways a suspendat toate zborurile directe cu China

British Airways a suspendat toate zborurile directe cu China, din cauza epidemiei de coronavirus, potrivit BBC. Decizia vine dupa ce guvernul de la Londra a recomandat populatiei sa calatoreasca in China doar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )