Libnet.ro
UNICEF

12:30

Compania de Autostrazi trebuie sa plateasca 3 milioane de lei pentru reconfigurarea balizajului aeroportului din Arad dupa ce autostrada ocolitoare fost construita foarte aproape de pista

Hotnews Hotnews,
 Compania de Autostrazi trebuie sa plateasca 3 milioane de lei pentru reconfigurarea balizajului aeroportului din Arad dupa ce autostrada ocolitoare fost construita foarte aproape de pista

Compania Nationala de Autostrazi va trebui sa plateasca aproape 3 milioane de lei catre Consiliul Judetean Arad drept compensare pentru ca autoritatile locale au reconfigurat pe banii lor balizajul Aeroportului Arad dupa ce autostrada Timisoara - Arad a fost construita foarte aproape de pista. Masura vine in urma undei decizii a Curtii Supreme, anunta autoritatile judetene. Problema a ajuns in justitie dupa ce initial cele doua autoritati ale statului ajunsesera la o intelegere, dar ulterior CNADNR nu a mai respectat-o. continuă pe Hotnews

Cele mai relevante achizitii: Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, licitatie de peste 35 milioane lei pentru distribuirea Cardului national de asigurari de sanatate

CNAS a lansat procedura de achizitii publice in vederea incheierii unui contract cadru cu un singur operator economic. Contractul vizeaza servicii postale pentru distribuirea Cardului National al asigurarilor sociale de sanatate si va avea valoarea intre 35 si 37 milioane lei. Citeste si:Cele mai relevante achizitii: Ministerul Dezvoltarii Regionale, licitatii de peste 10 milioane lei pentru consultanta.

CJ Prahova plateste 1,2 milioane de lei pentru exproprieri pe A 3. Costel Casuneanu, printre beneficiari

Consiliul Judetean Prahova va plati peste 1,2 milioane lei pentru suprafetele de teren care vor fi expropriate pentru construirea unui nod de autostrada la Gherghita, pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, printre expropriati numarandu-se Costel Casuneanu, dar si firma acestuia, PaCo International.

CJ Prahova va plati peste 1,2 mil.lei pentru exproprierile de pe A3

Consiliul Judetean Prahova va plati peste 1,2 milioane lei pentru suprafetele de teren care vor fi expropriate pentru construirea unui nod de autostrada la Gherghita, pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, printre expropriati numarandu-se Costel.

Prodplast convoaca AGA pentru majorarea unui credit cu inca 4 milioane lei

Directoratul companiei Prodplast simbol PPL) propune actionarilor aprobarea majorarii creditului de 5 milioane lei contractat la UniCredit Tiriac Bank cu suma de pana la 4 milioane lei, potrivit unui raport trimis Bursei de Valori Bucuresti.

KPMG a aprobat majorarea capitalului Astra cu 70 milioane lei

KPMG Advisory, administratorul special al Astra ATRA), companie detinuta de omul de afaceri Dan Adamescu, a aprobat majorarea capitalului social al asiguratorului cu 70 milioane lei, de la 192,7 milioane lei la 262,7 milioane lei, prin aportul.

Fostul ministru al Culturii, Gigel Stirbu, amendat de Primaria Slatina cu 500 milioane lei vechi

Deputatul liberal Gigel Stirbu, fost ministru al Culturii intre decembrie 2013 februarie a. c. , a fost amendat de Primaria Slatina cu 500 milioane lei vechi pentru ca ar fi incalcat limitele autorizatiei de constructie pentru o cladire detinuta in centrul orasului. Mai exact, amenda a fost data pentru amenajarea ilegala a unui acoperis tip terasa pe un imobil cu doua etaje. Stirbu este nu doar deputat, ci si presedinte interimar al PNL Olt.

Lichiditate de aproximativ 14 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 14 milioane lei 3,3 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 15 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 15 milioane lei 3,5 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 13 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 13 milioane lei 3,01 milioane euro).

Trezoreria Statului a inregistrat un excedent de 368,5 milioane lei

Executia bugetului Trezoreriei Statului a incheiat anul 2013 cu un excedent de 368,5 milioane lei, potrivit unui proiect de hotarare privind aprobarea bilantului general si a contului de executie a bugetului Trezoreriei Statului pe anul 2013, publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice MFP).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )