Libnet.ro
UNICEF

14:30

Compania care detine Pro TV vinde operatiunile din Croatia si Slovenia pentru 230 de milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 Compania care detine Pro TV vinde operatiunile din Croatia si Slovenia pentru 230 de milioane de euro

Central Media Enterprises CME), compania mama a Pro TV, vinde operatiunile din Croatia si Slovenia companiei Slovenia Broadband, parte a United Group, pentru 230 milioane de euro, transmite Reuters, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

Compania care detine Pro TV vinde operatiunile din Croatia si Slovenia pentru 230 de milioane de euro

Central Media Enterprises CME), compania mama a Pro TV, vinde operatiunile din Croatia si Slovenia companiei Slovenia Broadband, parte a United Group, pentru 230 milioane de euro, transmite Reuters, potrivit News. ro.

CME vinde operatiunile din Croatia si Slovenia pentru 230 milioane euro

Central Media Enterprises CME), compania mama a Pro TV, vinde operatiunile din Croatia si Slovenia companiei Slovenia Broadband, parte a United Group, pentru 230 milioane de euro, relateaza Reuters.

CME, compania care detine Pro Tv, a crescut spectaculos pe bursa dupa anuntul privind vanzarea operatiunilor din Croatia si Slovenia

Actiunile Central Media Enterprises CME), compania care detine Pro Tv, au inregistrat o crestere spectaculoasa pe bursa dupa anuntul privind vanzarea operatiunilor din Croatia si Slovenia pentru 230 de milioane de euro. Actiunile CME au crescut luni cu 8. 6 puncte procentuale pe bursa Nasdaq.

Cutremur in lumea televiziunii. Compania mama a PRO TV a facut anuntul oficial: Vinde!

Compania Central European Media Enterprises, care detine mai multe operatiuni media printre care si Pro TV, a anuntat in aceasta dimineata unor televiziuni din grup, scrie paginademedia. ro. Este.

Surse: Deutsche Bank isi muta la Frankfurt operatiunile din Londra

Deutsche Bank AG, cea mai mare banca din Germania, se pregateste sa isi transfere o mare parte din operatiunile de trading si investment banking din Londra la Frankfurt, din cauza iesirii Marii Britanii din UE Brexit), spun surse citate de Bloomberg.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2868 seconds )