Libnet.ro
UNICEF

19:00

Compania care ar fi trebuit sa previna invazia de tantari din Bucuresti, condusa pana acum cateva saptamani de un capitan de nava, fost administrator public la Voluntari

Hotnews Hotnews,
 Compania care ar fi trebuit sa previna invazia de tantari din Bucuresti, condusa pana acum cateva saptamani de un capitan de nava, fost administrator public la Voluntari

Compania Municipala Eco Igienizare, care face tratamentele de combatere a tantarilor din Bucuresti, a fost condusa pana in urma cu cateva saptamani de Constantin Niculae, fostul administrator al orasului Voluntari, capitan de nava. Noul director este Ilie Ionel, care a lucrat in privat pana in 2018, ultimul job fiind de director al unei firme de paza. continuă pe Hotnews

Ventilator neonatal de ultima generatie, donat Spitalului Universitar din Bucuresti de Organizatia Salvati Copiii

Un ventilator neonatal de ultima generatie, in valoare de 35. 000 de Euro, cumparat din fonduri colectate din donatii la Semimaratonul de la Bucuresti, a fost donat de Organizatia Salvati Copiii sectiei de Neonatologie a Spitalului Universitar de Urgenta din Bucuresti.

Universitatea Politehnica din Bucuresti va reamenaja campusul Polizu cu bani de la Banca Europeana de Investitii

Universitatea Politehnica din Bucuresti va primi 25 de milioane de euro imprumut de la Banca Europeana de Investitii BEI), pentru a creste calitatea, eficienta si eficacitatea predarii, invatarii si cercetarii, se arata intr-un comunicat al Comisiei Europene. Printre altele, banii vor fi folositi pentru a reamenaja campusul universitatii. Potrivit comunicatului, in faza de implementare a proiectului vor fi create 1. 000 de locuri de munca.

Un barbat din Bucuresti, suparat ca a pierdut la jocurile de noroc, a agresat mai multe persoane

Un barbat din Bucuresti, suparat ca a pierdut la jocurile de noroc, a distrus aparatul si a agresat,.

Cushman Wakefield Echinox: Angajatii din Bucuresti fac, in medie, 46 de minute pana la birou, unde isi doresc mai multe restaurante, centre de fitness si supermarketuri

Angajatii din Capitala fac, in medie, 46 de minute intre casa si locul de munca, potrivit unui studiu realizat de catre compania de consultanta imobiliara Cushman Wakefield Echinox. O pondere de 52% dintre acestia considera ca timpul de deplasare.

Locuri de joaca de 54 de milioane de euro in cel mai sarac sector din Bucuresti

Locuri de joaca pentru copii la pret de lux. Primaria Sectorului 5 va cheltui peste 50 de milioane de euro pentru spatiile in care copiii vor putea sa se dea in leagan sau pe balansor. in medie, cate un.

Protest la sediul companiei ADM Logistic din Bucuresti

Angajatii companiei North Star Shipping din portul Constanta ar putea declansa greva generala din 15 iulie daca pana atunci nu se va ajunge la o solutie privind revendicarile salariatilor, se arata intr-un comunicat al CNS Cartel Alfa.

Noua amenda pe GDPR in Romania: Cum a cazut victima un hotel din Bucuresti

Intrat in vigoare de un an, Regulamentul General de Protectie a Datelor Personale, faimosul GDPR, mai face o victima in randul firmelor din Romania: un hotel a fost amendat de statul roman dupa ce o persoana neautorizata a facut poze la o lista de clienti si numele lor au fost dezvaluite public - a anuntat luni Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Noua Dacia Sandero pe care nu o poti cumpara din Romania. Unde va fi lansata si ce aduce nou

Noua Dacia Sandero va fi scoasa pe piata in anul 2020, dar nu va putea fi cumparata din Romania. Autoturismul va fi produs de divizia din Brazilia a grupului Renault, va avea mai multe imbunatatiri fata de modelul original lansat in 2014 si va fi disponibil pentru piata auto din America de Sud. Noul model .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )