Libnet.ro
UNICEF

15:00

Un barbat din Bucuresti, suparat ca a pierdut la jocurile de noroc, a agresat mai multe persoane

România Liberă România Liberă,
Un barbat din Bucuresti, suparat ca a pierdut la jocurile de noroc, a agresat mai multe persoane

Un barbat din Bucuresti, suparat ca a pierdut la jocurile de noroc, a distrus aparatul si a agresat,. continuă pe România Liberă

Un barbat din Capitala a agresat mai multe persoane nevinovate dupa ce a pierdut la jocuri de noroc

Un barbat din Bucuresti, suparat ca a pierdut la jocurile de noroc, a lovit mai multe persoane, una fiind transportata la spital. Agresorul a fost prins de politistii locali, care au folosit spray lacrimogen.

Un barbat din Neamt si-a dat foc in fata copiilor sai. Motivul pentru care a recurs la acest gest

Suparat ca a fost parasit de iubita, barbatul in varsta de 46 de ani si-a dat foc, sub privirile socate ale celor 4 copii ai sai. Fetita cea mare a strigat disperata dupa ajutor. Barbatul a fost.

Un barbat din Bucuresti a disparut in statiunea Baile Herculane. Jandarmii si salvamontistii il cauta de mai multe ore

Un barbat in varsta de 69 de ani, campat in zona 7 Izvoare, din statiunea Baile Herculane, a plecat din zona de campare si nu a mai revenit.

George era in autobuzul 335 din Bucuresti, cand a auzit un tip vorbind cu o tanara. Cand a realizat cu cine dialoga barbatul, a incremenit: Doamne, cata indecenta!

Un bucurestean a avut parte de un dialog savuros in apropierea sa in timp ce mergea cu autobuzul 335. George a auzit un barbat adresandu-i-se unei tinere care se afla langa el si facand un gest cavaleresc.

Noua amenda pe GDPR in Romania: Cum a cazut victima un hotel din Bucuresti

Intrat in vigoare de un an, Regulamentul General de Protectie a Datelor Personale, faimosul GDPR, mai face o victima in randul firmelor din Romania: un hotel a fost amendat de statul roman dupa ce o persoana neautorizata a facut poze la o lista de clienti si numele lor au fost dezvaluite public - a anuntat luni Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Cushman Wakefield Echinox: Angajatii din Bucuresti fac, in medie, 46 de minute pana la birou, unde isi doresc mai multe restaurante, centre de fitness si supermarketuri

Angajatii din Capitala fac, in medie, 46 de minute intre casa si locul de munca, potrivit unui studiu realizat de catre compania de consultanta imobiliara Cushman Wakefield Echinox. O pondere de 52% dintre acestia considera ca timpul de deplasare.

Descoperire socanta intr-o casa din Bucuresti. Modul halucinant in care a fost gasit trupul unei femei

Trupul unei femei, aflat in stare avansata de putrefactie, a fost descoperit intr-o casa din Sectorul 2 al Bucurestiului, potrivit Politiei din Capitala. O parte din trupul femeii a fost gasit in casa, iar.

Un mare bulevard din Bucuresti, inundat. Pompierii intervin cu motopompe. Circulatia a fost deviata (VIDEO)

O furtuna de o ora a inundat complet un mare bulevard din Capitala. Pompierii intervin cu trei autospeciale si trei motopompe pentru degajarea apei acumulate pe bulevardul Theodor Pallady, informeaza vineri ISU.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )