Libnet.ro
UNICEF

12:00

Compania Huawei va infiinta un centru regional la Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Compania Huawei va infiinta un centru regional la Bucuresti

Compania chineza de telecomunicatii Huawei va investi in programe de cercetare si educatie in Romania, urmand sa infiinteze si un centru regional la Bucuresti, a anuntat, vineri, premierul Victor Ponta, dupa ce Guvernul s-a angajat sa sprijine aceste. continuă pe Wall-Street Ro

Cine este Huawei, gigantul chinez care va infiinta un centru regional la Bucuresti

Chinezii de la Huawei vor investi in programe de cercetare si educatie in Romania, urmand sa infiinteze si un centru regional la Bucuresti, a anuntat, vineri, premierul Victor Ponta.

Compania Huawei va infiinta un centru regional la Bucuresti

Compania chineza de telecomunicatii Huawei va investi in programe de cercetare si educatie in Romania, urmand sa infiinteze si un centru regional la Bucuresti, a anuntat, vineri, premierul Victor Ponta, dupa ce Guvernul s-a angajat sa sprijine aceste.

UPDATE Victor Ponta, despre memorandumul cu Huawei: Se refera inclusiv la dezvoltarea unui centru regional la Bucuresti/Huawei a deschis in 2012 un centru global de servicii de retelistica in Bucuresti, in care lucreaza peste 400 de ingineri

Premierul Victor Ponta a declarat ca Memorandumul de intelegere intre Guvernul Romaniei si Huawei Technologies Co. Ltd. , aprobat in sedinta Guvernului de miercuri, se refera la investitii in cercetare, educatie si la dezvoltarea unui centru regional la Bucuresti. Huawei are peste 800 de angajati in Romania, din care 70% sunt romani. Compania a deschis in 2012 in Bucuresti un Centru global de servicii de retelistica pentru operatori si retele din diverse tari, in care lucreaza peste 400 de ingineri. In plus, Huawei a dezvoltat si un Centru Comun de Servicii pentru Gestiune ASSC), una dintre cele mai mari unitati de acest fel din cadrul grupului, care are 245 de angajati, din care 165 sunt experti romani. In vara acestui an, Huawei a anuntat ca pana in 2018 vrea sa ajunga la o investitie totala de 100 milioane euro in Romania, care se va regasi atat in extinderea centrului, cresterea ca numar de angajati, taxe platite la stat si in proiectele cu partenerii locali.

Victor Ponta, despre memorandumul cu Huawei: Se refera inclusiv la dezvoltarea un centru regional la Bucuresti

Premierul Victor Ponta a declarat ca Memorandumul de intelegere intre Guvernul Romaniei si Huawei Technologies Co. Ltd. , aprobat in sedinta Guvernului de miercuri, se refera la investitii in cercetare, educatie si la dezvoltarea unui centru regional la Bucuresti.

Una dintre cele mai puternice companii din China vrea sa construiasca un centru regional in Romania

Compania chineza Huawei a impresionat in 2013 cu cel mai subtire telefon din lume, iar acum anunta ca vrea sa construiasca un centru regional in Romania.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )