Libnet.ro
UNICEF

21:00

Compania Kandia a inchis fabrica din Bucuresti, dupa ce un numar de 20 de angajati au fost infectati cu Covid-19

B1 B1,
Compania Kandia a inchis fabrica din Bucuresti, dupa ce un numar de 20 de angajati au fost infectati cu Covid-19

Compania Kandia a inchis momentan fabrica din Bucuresti, dupa ce un numar de 20 de angajati au fost infectati cu noul virus Covid-19. Totodata, compania transmite prin intermediul unui comunicat de presa ca. continuă pe B1

Compania Kandia a inchis frabrica din Bucuresti, dupa ce un numar de 20 de angajati au fost infectati cu Covid-19

Compania Kandia a inchis momentan frabrica din Bucuresti, dupa ce un numar de 20 de angajati au fost infectati cu noul virus Covid-19. Totodata, compania transmite prin intermediul unui comunicat de presa ca.

Focar de Covid-19 la o fabrica din Bucuresti. Aproape jumatate din angajatii testati sunt infectati. Reactia companiei

Un nou focar de coronavirus a izbucnit intr-o fabrica din Romania, de data aceasta fiind vorba despre o mica fabrica din Bucuresti.

Coronavirus in Romania. 20 de angajati ai fabricii Kandia din Bucuresti au Covid-19 Fabrica a fost inchisa temporar - UPDATE

20 de angajati ai fabricii de ciocolata Kandia din Bucuresti au fost depistati cu coronavirus, iar fabrica a fost inchisa. Asta, dupa ce saptamana trecuta o angajata a fost testata pozitiv cu Covid-19.

Critici dure si de la Universitatea Bucuresti dupa ce Parlamentul a votat interzicerea in scoli a referirilor la identitatea de gen: Un exemplu flagrant de interferenta in educatia si in exprimarea libera Si SNSPA reactioneaza

Si Universitatea Bucuresti reactioneaza dur dupa ce Senatul, in calitate de camera decizionala a Parlamentului, a adoptat marti o modificare la Legea Educatiei Nationale care interzice orice referire in scoli si universitati la identitatea de gen. Universitatea Bucuresti spune ca acest amendament contravine unor drepturi fundamentale garantate de Constitutia Romaniei si de conventiile internationale, ca nu are fundamentare stiintifica si reprezinta un exemplu flagrant de interferenta in educatia si in exprimarea libera.

Prietenul lui Alexandru Abagiu de la Asia Express se plimba singur pe strazile din Bucuresti. L-au lasat balta toti prietenii lui

Dupa finalizarea emisiunii, de Radu nu s-a mai stiut nimic, pana de curand. Paparazzi Ciao l-au surprins pe tanarul concurent de la Asia Expres cu trotineta prin Bucuresti. imbracat comod, cu casca de.

IN CONTEXTUL COVID-19: Politistii au aplicat sanctiuni la mai multe baruri din Bucuresti

Politisti de la DGPMB au descoperit nereguli la mai multe cluburi, terase, baruri si restaurante din Capitala, fiind aplicate amenzi in valoare totala de peste 143. 000 de lei, iar activitatea unei societati comerciale a fost suspendata, scrie Agerpres. ro.

Nereguli la terasele si cluburile din Bucuresti. Amenzi de 143.000 de lei

Autoritatile au gasit nereguli la terasele, cluburile, barurile si restaurantele din Capitala, in cadrul unor verificari facute vineri. Activitatea unei firme a fost suspendata, iar alte 16 au fost amendate, pentru nerespectarea masurilor din starea de alerta.

Institutul Marius Nasta, unul dintre cele 4 spitale din Bucuresti care trateaza pacienti cu coronavirus, nu mai are locuri libere

Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta nu mai are locuri libere pentru pacientii COVID pozitivi, a anuntat sambata dimineata managerul spitalului, Beatrice Mahler. Institutul are in prezent internati 50 de pacienti confirmati cu coronavirus si 3 suspecti, potrivit managerului Beatrice Mahler. in Bucuresti, pacientii infectati cu coronavirus sunt tratati la Institutul Matei Bals si la Spitalul Victor Babes - ambele de boli infectioase, la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta si la Spitalul Colentina, care este spital de suport.

Gest socant la un hotel din Bucuresti! Un barbat s-a aruncat de la etaj si a murit

Un barbat, care era cazat intr-o camera de hotel, in Bucuresti, s-a aruncat vineri de la etaj si a murit.

Coronavirus. Spitalul Matei Bals din Bucuresti a ajuns la capacitate maxima si nu mai poate face internari

Numarulin crestere acazurilor de infectare cu coronavirus a umplut saloanele Institutului Matei Bals din Capitala. Acest spital este la capacitate maxima si nu mai sunt locuri pentru bolnavii de.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.254 seconds )