Libnet.ro
UNICEF

01:06

Gest socant la un hotel din Bucuresti! Un barbat s-a aruncat de la etaj si a murit

Antena3 Antena3,
Gest socant la un hotel din Bucuresti! Un barbat s-a aruncat de la etaj si a murit

Un barbat, care era cazat intr-o camera de hotel, in Bucuresti, s-a aruncat vineri de la etaj si a murit. continuă pe Antena3

Moarte suspecta la Bucuresti a unui influent magistrat si cleric iranian, dat in urmarire de Teheran pentru coruptie

00 -Gholam Reza Mansouri, cleric si magistrat al regimului de la Teheran, acuzat in Iran de luare de mita a fost gasit mort intr-un hotel din Bucuresti. El era acuzat de catre militantii pentru dr.

Coronavirus in Romania. 20 de angajati ai fabricii Kandia din Bucuresti au Covid-19 Fabrica a fost inchisa temporar - UPDATE

20 de angajati ai fabricii de ciocolata Kandia din Bucuresti au fost depistati cu coronavirus, iar fabrica a fost inchisa. Asta, dupa ce saptamana trecuta o angajata a fost testata pozitiv cu Covid-19.

Cum ar putea fi dezinfectate autobuzele STB din Bucuresti: proiectul care ar putea da roade

In plina pandemie de coronavirus, se cauta solutii pentru reduce riscul de infectare. Mijloacele de transport in comun precum autobuzele STB din Bucuresti reprezinta un mediu periculos. Dar.

Un barbat a murit, dupa ce a cazut de la etajul unui hotel din Capitala

Un barbat a murit, vineri la pranz, dupa ce a cazut de la etajul unui hotel din Bucuresti, informeaza Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti DGPMB).

Prietenul lui Alexandru Abagiu de la Asia Express se plimba singur pe strazile din Bucuresti. L-au lasat balta toti prietenii lui

Dupa finalizarea emisiunii, de Radu nu s-a mai stiut nimic, pana de curand. Paparazzi Ciao l-au surprins pe tanarul concurent de la Asia Expres cu trotineta prin Bucuresti. imbracat comod, cu casca de.

Coronavirus. Spitalul Matei Bals din Bucuresti a ajuns la capacitate maxima si nu mai poate face internari

Numarulin crestere acazurilor de infectare cu coronavirus a umplut saloanele Institutului Matei Bals din Capitala. Acest spital este la capacitate maxima si nu mai sunt locuri pentru bolnavii de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )