Libnet.ro
UNICEF

14:45

Compania nationala Unifarm va primi 50.000 de teste pentru coronavirus. Costache: S-au alocat peste 200 de milioane de euro, pentru achizitii suplimentare de echipamente. Bugetul pacientilor critici, dublat (VIDEO)

B1 B1,
Compania nationala Unifarm va primi 50.000 de teste pentru coronavirus. Costache: S-au alocat peste 200 de milioane de euro, pentru achizitii suplimentare de echipamente. Bugetul pacientilor critici, dublat (VIDEO)

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a precizat ca 50. 000 de teste PCR pentru noul coronavirus vor intra in depozitele companiei nationale Unifarm. in primul rand, au fost deblocate resurse financiare. continuă pe B1

Daniel Tudorache: Primaria Sectorului 1 achizitioneaza teste pentru coronavirus. impreuna cu medicii de la Centrul Caraiman, testam persoanele din autoizolare, in a 13-a si a-14 zi

Primaria Sectorului 1 colaboreaza indeaproape cu Directia de Sanatate Publica DSP) si centrul Caraiman pentru a limita raspandirea cat mai mult coronavirusului. Edilul Daniel Tudorache a declarat,.

Ministrul Sanatatii a precizat cate teste pentru coronavirus sunt disponibile

Ministrul propus al Sanatatii, Victor Costache, a declarat ca la nivel national exista pentru depist.

Coronavirus in Romania. Unifarm SA cumpara 50.000 de teste de depistare a virusului care vor fi distribuite catre unitatile sanitare

Ministerul Sanatatii monitorizeaza in permanenta situatia stocurilor de teste pentru diagnosticare moleculara Real Time PCR) existente la nivel national. Astfel, in prezent exista un numar de 1. 524 teste pentru diagnosticare moleculara in cele 7 centre de boli infectioase care au capacitate de diagnostic si testare din Bucuresti 2 unitati sanitare), Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Constanta si Craiova.

Ministerul Sanatatii: Peste 50.000 de teste pentru depistarea coronavirus, disponibile in tara

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, astazi, printr-un comunicat de presa, ca Ministerul Sanatatii dispune de peste 50. 000 de teste pentru depistarea coronavirus in centrele din toata tara.

Secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Avem zece mii de teste pentru coronavirus in achizitie in acest moment

Sunt zeci de mii de teste pentru coronavirus in achizitie in acest moment, iar alte 200 de mii de kit-uri de testare vor fi puse la dispozitia medicilor romani in sapte zile, a anuntat Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Stare de urgenta in Romania |Cate teste are tara la dispozitie

Incepand de luni, 16 martie, in Romania a fost declarata stare de urgenta. Masuri s-au luat deja de ceva vreme si multe persoane sunt testate. Numai ca numarul testelor pentru coronavirus.

Min. Sanatatii: Avem 10.000 de teste Real Time PCR si 50.000 de teste rapide pentru coronavirus

Ministrul propus al Sanatatii, Victor Costache, a declarat sambata, in cadrul audierilor care au avut loc la Parlament, ca la nivel national exista pentru depistarea coronavirusului 10. 000 de teste Real Time PCR si 50. 000 de teste rapide in depozitele.

Coronavirus. Trump s-a intalnit cu o a doua persoana care mai tarziu a fost testata pozitiv pentru coronavirus - medicul Casei Albe

Presedintele Donald Trump s-a intalnit cu o a doua persoana weekendul trecut care ulterior a fost testata pozitiv pentru coronavirus, dar presedintele nu a cerut sa fie testat pentru virus sau sa intre in autoizolare, a spus vineri medicul Casei Albe, relateaza Reuters.

VIDEO Macron nu face testul pentru coronavirus: Nu am niciun fel de simptome

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat, duminica, la iesirea de la sectia de votare, ca nu s-a testat pentru coronavirus, intrucat ca nu are niciun fel de simptome. Donald Trump a fost nevoit in cele din urma sa isi faca testul, Casa Alba anuntand sambata noaptea ca rezultatele sunt negative. Sotia premierului spaniol Pedro Sanchez si cea a premierului canadian, Justin Trudeau, au fost testate pozitiv.

Trump a fost testat pentru coronavirus. Casa Alba a dispus verificarea temperaturii jurnalistilor acreditati

Presedintele Donald Trump a fost testat pentru coronavirus, insa a transmis ca temperatura sa este perfect normala, iar administratia a extins interdictia de calatorie si pentru Marea Britanie si Irlanda, ca masura de combatere a pandemiei, relateaza Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )