Libnet.ro
UNICEF

10:30

Daniel Tudorache: Primaria Sectorului 1 achizitioneaza teste pentru coronavirus. impreuna cu medicii de la Centrul Caraiman, testam persoanele din autoizolare, in a 13-a si a-14 zi

B1 B1,
Daniel Tudorache: Primaria Sectorului 1 achizitioneaza teste pentru coronavirus. impreuna cu medicii de la Centrul Caraiman, testam persoanele din autoizolare, in a 13-a si a-14 zi

Primaria Sectorului 1 colaboreaza indeaproape cu Directia de Sanatate Publica DSP) si centrul Caraiman pentru a limita raspandirea cat mai mult coronavirusului. Edilul Daniel Tudorache a declarat,. continuă pe B1

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1: Magazinele alimentare sunt bine aprovizionate. Faceti provizii pentru o saptamana. Se va gasi mancare!

Primarul Sectorului1, Daniel Tudorache, face apel la cetateni sa nu ia cu asalt magazinele alimentare, in contextul decretarii starii de urgenta din cauza coronavirusului. Tudorache a declarat, luni, la.

Ministrul Sanatatii a precizat cate teste pentru coronavirus sunt disponibile

Ministrul propus al Sanatatii, Victor Costache, a declarat ca la nivel national exista pentru depist.

Stare de urgenta in Romania |Cate teste are tara la dispozitie

Incepand de luni, 16 martie, in Romania a fost declarata stare de urgenta. Masuri s-au luat deja de ceva vreme si multe persoane sunt testate. Numai ca numarul testelor pentru coronavirus.

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache: Tin legatura cu medicii tot timpul. Am o salvare la fiecare centru de carantina. Dezinfectam scari, lifturi, parcuri

Primarul Sectorului , Daniel Tudorache, a precizat, luni, intr-o interventie la Gandul Live ca exista o ambulanta la fiecare centru de carantina, astfel ca oricand sa poata fi utilizata in cazul in care un.

Ministerul Sanatatii: Peste 50.000 de teste pentru depistarea coronavirus, disponibile in tara

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, astazi, printr-un comunicat de presa, ca Ministerul Sanatatii dispune de peste 50. 000 de teste pentru depistarea coronavirus in centrele din toata tara.

Coronavirus. Trump s-a intalnit cu o a doua persoana care mai tarziu a fost testata pozitiv pentru coronavirus - medicul Casei Albe

Presedintele Donald Trump s-a intalnit cu o a doua persoana weekendul trecut care ulterior a fost testata pozitiv pentru coronavirus, dar presedintele nu a cerut sa fie testat pentru virus sau sa intre in autoizolare, a spus vineri medicul Casei Albe, relateaza Reuters.

VIDEO Macron nu face testul pentru coronavirus: Nu am niciun fel de simptome

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat, duminica, la iesirea de la sectia de votare, ca nu s-a testat pentru coronavirus, intrucat ca nu are niciun fel de simptome. Donald Trump a fost nevoit in cele din urma sa isi faca testul, Casa Alba anuntand sambata noaptea ca rezultatele sunt negative. Sotia premierului spaniol Pedro Sanchez si cea a premierului canadian, Justin Trudeau, au fost testate pozitiv.

Trump a fost testat pentru coronavirus. Casa Alba a dispus verificarea temperaturii jurnalistilor acreditati

Presedintele Donald Trump a fost testat pentru coronavirus, insa a transmis ca temperatura sa este perfect normala, iar administratia a extins interdictia de calatorie si pentru Marea Britanie si Irlanda, ca masura de combatere a pandemiei, relateaza Reuters.

Rares Bogdan, rezultat negativ la testul pentru coronavirus

Rares Bogdan a fost depistat negativ la testul pentru coronavirus. Anuntul a fost facut de liberal pe pagina de Facebook.

Un vaccin pentru coronavirus este aproape gata! De unde poate veni salvarea

In timp ce lumea sufera schimbari uriase datorate dezastrului produs de noul coronavirus, in Canada se incearca dezvoltarea un vaccin care ar putea readuce linistea la nivel global si ar imuniza populatia. Potrivit informatiilor din presa internationala, in acest moment vaccinul se afla in stadiul de testare, urmand ca cercetatorii care l-au dezvoltat sa monitorizeze .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )