Libnet.ro
UNICEF

17:45

O companie aeriana a anulat un zbor din cauza unui cetatean musulman. Motivul: barbatul trasese apa la toaleta de doua ori si salutase pe cineva

Hotnews Hotnews,
 O companie aeriana a anulat un zbor din cauza unui cetatean musulman. Motivul: barbatul trasese apa la toaleta de doua ori si salutase pe cineva

Doi pasageri musulmani aflati la bordul unui zbor al companiei aeriene American Airlines acuza compania de rasism dupa ce echipajul de cabina a anulat un zbor pentru ca insotitorii de bord nu se simteau confortabil cu ei in avion, potrivit The Independent. continuă pe Hotnews

Alerta generala in judetul Cluj din cauza unui incendiu violent - VIDEO

A fost alerta generala in judetul Cluj din cauza unui incendiu violent izbucnit la depozitul unei reprezentante auto din Floresti. Hala, in care erau depozitate subrante toxice si vopsele a fost mistuita de.

VIDEO Circulatia a fost blocata pe DN 72, la Mija, din cauza unui accident rutier

Circulatia rutiera a fost blocata, marti, pe DN72 Ploiesti Targoviste, pe raza localitatii Mija, judetul Dambovita, acolo unde a avut loc o coliziune intre doua autoturisme. in urma impactului, doua persoane au fost ranite. Circulatia rutiera a fost intrerupta pe ambele sensuri.

Un medic intra in greva foamei in fata Ministerului Sanatatii din cauza incalcarilor grave ale legii de catre conducerea Colegiului Medicilor Stomatologi

Mihaela Cutui Pardos, medic stomatolog din Timisoara si avertizor de integritate, anunta ca va intra in greva foamei in fata Ministerului Sanatatii incepand de maine, 18 septembrie, si pana la rezolvarea revendicarilor, din cauza incalcarilor grave ale legii de catre actuala conducere a Colegiului Medicilor Stomatologi Romania, modificarilor legislative nestatutare si ilegale care au dus la restrangerea drepturilor medicilor practicieni in scopul centralizarii puterii in mana unui grup de persoane care au confiscat acest Colegiu.

Tariceanu: Liderii europeni sunt surzi la gemetele celor care au ajuns in puscarie din cauza abuzurilor comise de Koves. Sunt la fel de mandru ca atunci cand Ceausescu era plimbat cu trasursa de regina Angliei

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca liderii europeni sunt surzi la gemetele celor care au ajuns in puscarie din cauza abuzurilor comise de Laura Codruta Kovesi si a sistemului care o tine in functii. Comentand votul din COREPER pentru numirea fostei sefe a DNA in functia de procuror-sef european, Tariceanu mai spune ca este la fel de mandru ca roman ca atunci cand Ceausescu a fost plimbat de Regina Angliei cu trasura.

Locatarii unui bloc din Chisinau, evacuati din cauza unui incendiu la etajul 5

Locuitorii unui bloc locativ din sectorul Rascani al capitalei au fost evacuati in aceasta dimineata, 20 septembrie, dupa ce intr-un apartament de la etajul cinci a izbucnit un incendiu, transmite IPN.

Franta creste numarul persoanelor care vor primi pastile cu iod, din cauza ca traiesc prea aproape de centrale nucleare

Franta va oferi gratis pastile cu iod unui numar de 2,2 milioane de oameni care locuiesc in apropierea centralelor nucleare, pentru a ii ajuta sa se protejeze de radiatii in cazul unui accident, relateaza site-ul postului Euronews, scrie Mediafax.

Experienta traumatizanta pentru o femeie fara adapost. Incredibil prin ce a trecut din cauza a doi tineri

O femeie fara adapost din Marea Britanie a fost batuta de doi tineri si torturata pentru ca acestia au vrut sa sarbatoreasca iesirea din inchisoare a unuia dintre ei. Tinerii aveau 20,.

BURSELE DIN LUME Pietele europene scad din cauza atacurilor din Arabia Saudita

Bursele din Europa au scazut ieri, investitorii reactionand la escaladarea tensiunilor din Orientul Mijlociu, res-pectiv la atacurile asupra unor unitati majore de productie a titeiului din Arabia Saudita. * London Stock Exchange.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )