Libnet.ro
UNICEF

01:05

Locatarii unui bloc din Chisinau, evacuati din cauza unui incendiu la etajul 5

Adevărul Adevărul,
Locatarii unui bloc din Chisinau, evacuati din cauza unui incendiu la etajul 5

Locuitorii unui bloc locativ din sectorul Rascani al capitalei au fost evacuati in aceasta dimineata, 20 septembrie, dupa ce intr-un apartament de la etajul cinci a izbucnit un incendiu, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Cadavrul unui barbat, gasit in subsolul unui bloc din Targoviste

Cadavrul unui barbat a fost descoperit, vineri, la subsolul unui bloc din Microraionul 3 din Targoviste. Politistii criminalisti spun ca, la o prima examinare, trupul barbatului nu prezinta urme vizibile de violenta.

S-a schimbat legea pentru toti romanii care stau la bloc, din septembrie. Conditii mai drastice pentru locatari

Din septembrie 2019 s-a schimbat legea pentru toti romanii care stau la bloc. Asociatiile de proprietari trebuie sa adopte pana la sfarsitul acestei luni modelul regulamentului de condominiu. Prevederile din acest document vor trebui respectate de cate toti locatarii. S-a schimbat legea pentru toti romanii care stau la bloc Noua lege a asociatiilor de proprietari .

Zeci de morti intr-un atentat asupra unui spital din Afganistan

Atentatul comis joi de catre talibani asupra unui spital din sudul Afganistanului s-a soldat cu cel putin 39 de morti si 140 de raniti, au anuntat vineri autoritatile din provincia Zabul, informeaza AFP,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )