Libnet.ro
UNICEF

14:00

O companie americana testeaza cel mai puternic motor de AVION din lume

România Liberă România Liberă,
O companie americana testeaza cel mai puternic motor de AVION din lume

Specialistii companiei General Electric au inceput testarea celui mai mare motor cu reactie din lume. continuă pe România Liberă

O studenta din Romania a castigat cel mai puternic concurs de Drept din Europa, patronat de Curtea Europeana de Justitie

Emma Cristina Gheorghiu este in anul IV ID) la Universitatea Danubius din Galati, insa a absolvit deja Queen Mary University of London si este masterand in drept european la Leiden University din Olanda. Ea a castigat anul acesta titlul de Best General Advocate la concursul European Law Moot Court Competition ELMC).

Cel mai popular joc de pe telefoanele Nokia ajunge pe primul loc pe App Store

Slither. io, o versiune MMORPG a jocului Snake, a ajuns cel mai popular joc pe App Store. Multi dintre voi probabil ati detinut pe parcursul vietii un telefon Nokia. Dupa cum probabil va amintiti, Snake era unul dintre putinele jocuri pe care le aveati la dispozitie si, probabil, cel mai interesant). Odata cu decaderea Nokia si [].

30 de ani de la dezastrul de la Cernobil, cel mai grav accident nuclear din istorie

In Ucraina se marcheaza marti implinirea a 30 de ani de la catastrofa de la Cernobil, cel mai grav accident nuclear din istorie, care, potrivit unor estimari, s-a soldat cu mii de morti si a.

Cine este Cristina Popa, fosta invatatoare care conduce Fashion Days, cel mai mare jucator pe piata de fashion online

Cumpar totul online, totul!. Este expresia care iti ramane in minte dupa un interviu cu Cristina Popa, deputy CEO al Fashion Days, cel mai mare jucator pe piata de fashion online, un domeniu cu vanzari de 170 de milioane de euro anual.

Cel mai periculos om de pe planeta. Cine este Mohammed bin Salman, cel de care se tem atat ministrii rusi, cat si petrolistii americani

Concedieri de zeci de mii de oameni, gauri financiare de miliarde de dolari, deprecieri de valute, scumpiri, cresteri de taxe, schimbari la nivel inalt, magnati saraciti peste noapte sau razboaie. Acesta este palmaresul unui singur om: printul Mohammed bin Salman. Nu ati auzit de el, dar a fost gratificat drept cel mai periculos om din lume de catre ziarul britanic The Independent in luna ianuarie.

Consiliul de Securitate al ONU condamna ferm cel mai recent test balistic efectuat de Coreea de Nord

Consiliul de Securitate al Organizatiei Natiunilor Unite a condamnat ferm duminica cel mai recent test balistic efectuat de Coreea de Nord, despre care Phenianul a anuntat ca a fost coordonat de la fata locului de liderul nord-coreean Kim Jong-Un si a fost un succes. Consiliul de Securitate al ONU considera ca testul balistic efectuat sambata reprezinta o noua incalcare grava a rezolutiilor ONU, anunta AFP.

Dezvaluiri incredibile. Cel mai controversat om politic al momentului, Liviu Dragnea, vine la Punctul de intalnire

In aceasta seara, de la ora 19. 00, Radu Tudor v-a pregatit dezvaluiri incredibile. Cel mai controversat om politic al momentului, presedintele PSD, Liviu Dragnea, vine la Punctul de.

Sirin promite cel mai securizat smartphone din lume

Sirin, o companie nu foarte cunoscuta la nivel global, promite realizarea unui smartphone care va pastreaza datele in siguranta la un pret absurd. intr-o perioada in care este imposibil sa nu fi participat la o discutie despre criptare si securitatea datelor, o companie despre care nu ati auzit niciodata a inceput sa lucreze la cel [].

Tragedie in Pakistan: cel putin 23 de persoane au murit, dupa ce au consumat dulciuri contaminate cel mai probabil cu pesticid

Zeci de persoane din Pakistan au murit sau sunt in stare grava dupa ce au consumat dulciuri contaminate cel mai probabil cu pesticid. Pana acum, 23 de persoane au murit, dar este foarte probabil ca acest.

Cel mai nou film al lui Nae Caranfil, 6,9 pe scara Richter, in premiera mondiala la TIFF. Comedia atipica va deschide festivalul

Cea de-a saptea pelicula regizata de Nae Caranfil, 6,9 pe scara Richter, va deschide editia din 2016 a Festivalului de Film Transilvania TIFF). Filmul va fi prezentat in premiera in Piata Unirii din Cluj-Napoca, pe data de 27 mai.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2547 seconds )