Libnet.ro
UNICEF

08:46

O studenta din Romania a castigat cel mai puternic concurs de Drept din Europa, patronat de Curtea Europeana de Justitie

Adevărul Adevărul,
O studenta din Romania a castigat cel mai puternic concurs de Drept din Europa, patronat de Curtea Europeana de Justitie

Emma Cristina Gheorghiu este in anul IV ID) la Universitatea Danubius din Galati, insa a absolvit deja Queen Mary University of London si este masterand in drept european la Leiden University din Olanda. Ea a castigat anul acesta titlul de Best General Advocate la concursul European Law Moot Court Competition ELMC). continuă pe Adevărul

O studenta din Romania a castigat cel mai important concurs de Drept din Europa, organizat de Curtea Europeana de Justitie

Absolventii sistemului de invatamant din Romania demonstreaza inca o data ca scoala romaneasca are valoare. Dupa ce prestigioasa Universitate Oxford a admis la sectia de.

Barack Obama, mesaj la moartea lui Prince: A fost cel mai puternic, mai curajos si creativ artist

Presedintele american deplange moartea neasteptata a geniului muzicii, Prince. Lumea a pierdut o figura creativa emblematica. Michelle si cu mine ne alaturam milioanelor de fani din lumea.

Brico Depot lanseaza cel mai amplu catalog de pe piata de bricolaj din Romania

Brico Depot lanseaza Catalogul 2016, un proiect unic si o premiera absoluta in peisajul DIY din Romania, fiind primul si singurul catalog de acest fel de pe piata. Cele 320 de pagini reunesc 10. 500 de produse disponibile in depozitele din toata tara, astfel ca profesionistii si amatorii DIY aflati in cautarea unor solutii avantajoase pentru constructii, amenajari si renovari vor gasi tot ce au nevoie pentru proiectele lor. Alaturi de varianta tiparita, clientii au acum ocazia de a regasi informatiile din catalog si online prin aplicatia mobila BRICODEPOT, disponibila pe Android si IOS, cea mai inovatoare si completa solutie digitala din peisajul de bricolaj romanesc. Odata cu aceasta premiera, Brico Depot initiaza un nou stil de conversatie cu consumatorii: unul mai uman, mai apropiat, mai familiar. Clientii vor fi surprinsi de o experienta imbunatatita la raft, dar si de noua imagine Brico Depot: Mihai Bobonete si Adrian Vancica, cei mai indragiti actori de comedy din Romania.

CaN Romania. Cel mai tare slogan din aceasta campanie electorala

Vorbeste cu Mutu, cel mai tare slogan din aceasta campanie electorala. in ritmul asta o sa ajungem in cativa ani sa nu mai avem sloganuri, ci direct injuraturi, a spus.

Cel mai spectaculos parc acvatic din Romania isi deschide portile de Ziua Copilului

Cel mai modern Water Park va cuprinde doua parti - una acoperita, iar alta neacoperita, cu jocuri de apa, tobogane, piscina pentru copii, terenuri de sport, bazin pentru adulti, sauna.

Cine este Cristina Popa, fosta invatatoare care conduce Fashion Days, cel mai mare jucator pe piata de fashion online

Cumpar totul online, totul!. Este expresia care iti ramane in minte dupa un interviu cu Cristina Popa, deputy CEO al Fashion Days, cel mai mare jucator pe piata de fashion online, un domeniu cu vanzari de 170 de milioane de euro anual.

Cel mai periculos om de pe planeta. Cine este Mohammed bin Salman, cel de care se tem atat ministrii rusi, cat si petrolistii americani

Concedieri de zeci de mii de oameni, gauri financiare de miliarde de dolari, deprecieri de valute, scumpiri, cresteri de taxe, schimbari la nivel inalt, magnati saraciti peste noapte sau razboaie. Acesta este palmaresul unui singur om: printul Mohammed bin Salman. Nu ati auzit de el, dar a fost gratificat drept cel mai periculos om din lume de catre ziarul britanic The Independent in luna ianuarie.

Consiliul de Securitate al ONU condamna ferm cel mai recent test balistic efectuat de Coreea de Nord

Consiliul de Securitate al Organizatiei Natiunilor Unite a condamnat ferm duminica cel mai recent test balistic efectuat de Coreea de Nord, despre care Phenianul a anuntat ca a fost coordonat de la fata locului de liderul nord-coreean Kim Jong-Un si a fost un succes. Consiliul de Securitate al ONU considera ca testul balistic efectuat sambata reprezinta o noua incalcare grava a rezolutiilor ONU, anunta AFP.

Dezvaluiri incredibile. Cel mai controversat om politic al momentului, Liviu Dragnea, vine la Punctul de intalnire

In aceasta seara, de la ora 19. 00, Radu Tudor v-a pregatit dezvaluiri incredibile. Cel mai controversat om politic al momentului, presedintele PSD, Liviu Dragnea, vine la Punctul de.

Cel mai vechi mesaj intr-o sticla aruncata in mare, gasit dupa 108 ani

Un mesaj trimis intr-o sticla pe mare in urma cu 108 ani de un cercetator marin britanic si descoperit pe o plaja din Germania este considerat cel mai vechi de acest tip gasit vreodata. Noul record a fost inregistrat si confirmat saptamana aceasta de Guinness Book of World Records.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )