Libnet.ro
UNICEF

01:05

O companie chineza vrea sa construiasca autostrada Pitesti - Craiova si anunta reteta succesului pentru accelerarea lucrarilor: E mai bine sa folositi relatia directa, de la un guvern la celalalt guvern

Hotnews Hotnews,
 O companie chineza vrea sa construiasca autostrada Pitesti - Craiova si anunta reteta succesului pentru accelerarea lucrarilor: E mai bine sa folositi relatia directa, de la un guvern la celalalt guvern

China Communications Construction Ltd. , una din cele mai mari firme de infrastructura de transport din China, asteapta invitatia Guvernului Romaniei de a incepe procedura de dialog competitiv pentru constructia autostrazii Pitesti-Craiova, a declarat directorul de dezvoltare al companiei, Hu Bin. Demarate in urma cu mai bine de 18 luni, procedurile pentru concesionarea autostrazii/drumului expres Pitesti - Craiova bat pasul pe loc. Oficial, autoritatile romanesti tot anunta sunt in etapa dialogului competitiv, insa neoficial se asteapta intai parafarea constructiei autostrazii Comarnic-Brasov care ar urma sa fie prima autostrada in concesiune si sa serveasca ca un model pentru celelalte astfel de proiecte. Vezi in articol cum a esuat o companie de stat chineza in Polonia dupa ce castigase un contract pentru o autostrada cu un pret mult sub competitori si cum se chinuie Polonia sa recupereze garantia din bancile chineze. continuă pe Hotnews

China Communications Construction vrea sa construiasca autostrada Pitesti-Craiova

China Communications Construction Ltd. , una din cele mai mari firme de infrastructura de transport din China, doreste inceperea procedurii de dialog competitiv pentru constructia autostrazii Pitesti-Craiova si asteapta decizia Guvernului Romaniei in.

Corespondenta de la Beijing. Chinezii vor sa ne construiasca autostrada Pitesti-Craiova

Compania China Communications Construction Company va participa la licitatia publica pentru construirea autostrazii A1, pe portiunea Pitesti-Craiova, a declarat astazi Hu Bin, directorul diviziei pentru dezvoltarea afacerilor companiei, dupa o intrevedere cu premierul Victor Ponta si Ioan Rus, ministrul Transporturilor.

Autostrada Pitesti-Craiova, fara licitatie?

Oficialii CCCC, companie chineza aflata pe lista neagra a Bancii Mondiale, ne recomanda finantarea autostrazilor din bugetul de la stat, dincolo deochii iscoditori si birocratia UE.

UPDATE: Chinezii asteapta dialogul competitiv pentru autostrada Pitesti-Craiova. Dragnea le spune ca legislatia UE e greoaie

Demararea procedurii de dialog competitiv pentru constructia autostrazii Pitesti-Craiova este asteptata cu mare interes de China Communications Construction Ltd. , una din cele mai mari firme de infrastructura de transport din China, a anuntat directorul de dezvoltare al companiei, Hu Bin.

China Communications Construction asteapta inceperea dialogului competitiv pentru autostrada Pitesti-Craiova

China Communications Construction Ltd. , una din cele mai mari firme de infrastructura de transport din China, asteapta invitatia Guvernului Romaniei de a incepe procedura de dialog competitiv pentru constructia autostrazii Pitesti-Craiova, a declarat directorul de dezvoltare al companiei, Hu Bin, transmit surse din presa.

Veste buna pentru Romania venita din China. Autostrada Pitesti-Craiova, construita de cea mai mare companie din China

China Communications Construction Ltd. , una din cele mai mari firme de infrastructura de transport din China, asteapta invitatia Guvernului Romaniei de a incepe procedura de dialog competitiv pentru constructia .

Chinezii ar putea investi in construirea unor autostrazi si cai ferate de mare viteza in Romania

Chinezii ne-ar putea construi autostrazi si cai ferate de mare viteza. Una din cele mai mari firme de infrastructura de transport din China vrea sa construiasca autostrada Pitesti-Craiova si asteapta decizia.

O firma romano-chineza vrea sa exporte in aceasta toamna primele 5.000 de vaci in China

Societatea mixta romano-chineza Cattle Ferma de Bovine SRL vrea sa inceapa in aceasta toamna exportul de bovine vii in China cu un prim lot de 5. 000 de vaci, obiectivul companiei fiind de a exporta din Romania catre China cel putin 20. 000 de capete anual, transmit surse din presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )