Libnet.ro
UNICEF

05:45

O companie low-cost isi suspenda operatiunile din Romania

Antena3 Antena3,
O companie low-cost isi suspenda operatiunile din Romania

Ernest Airlines isi intrerupe temporar, din 8 octombrie, operatiunile in Romania, urmand sa le reia in primavara anului 2019, cu mai multe destinatii din Italia spre Romania, informeaza, luni, un comunicat. continuă pe Antena3

Document oficial: Cresterea porcilor ar putea fi interzisa in gospodariile din Romania (FOTO)

Cresterea porcilor ar putea fi interzisa in gospodariile din Romania. Autoritatile s-ar pregati sa ia o decizie in acest sens, potrivit agrointel. ro, care prezinta un document ce cuprinde o serie de masuri.

Klaus Iohannis, despre educatia din Romania: Avem o meteahna numita REFORMITA. Reformele au stat sub semnul un pas inainte si doi inapoi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre reformita, marea meteahna a sistemului de educatie din Romania, in discursul pe care l-a sustinut, luni, la Alba Iulia, unde a fost prezent la ceremonia de.

Klaus Iohannis, despre educatia din Romania: Avem o meteahna numita REFORMITA. Reformele au stat sub deviza un pas inainte si doi inapoi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre reformita, marea meteahna a sistemului de educatie din Romania, in discursul pe care l-a sustinut, luni, la Alba Iulia, unde a fost prezent la ceremonia de.

Daca Ikea renunta la producatorii de mobila din Romania, avem o mare problema

Interviu cu Iuliu Moldoveanu, presedintele ACRM) * Din primii zece producatori de mobila de la noi, opt lucreaza pentru Ikea si unul pentru Kika * &171;Razboiul &187; dintre fabricile de mobila si micii meseriasi este mai mult un razboi de gherila * Cautarea continua de oameni genereaza conflicte intre companii, pentru ca isi iau unul altuia muncitorii, nefiind forta de munca in piata Reporter: Ce rol are industria mobilei in economia autohtona? Iuliu Moldoveanu: Industria mobilei are in continuare un aport major in ceea ce inseamna echilibrarea balantei comerciale, pentru ca este o industrie care exporta foarte mult.

Lovitura pentru cel mai cunoscut hacker din Romania! Curtea de Apel Alba Iulia a admis cererea de extradarea in SUA a lui Guccifer

Curtea de Apel Alba Iulia a admis, luni, cerera autoritatilor judiciare din SUA de extradare a hackerului aradean Marcel Lazar Lehel, cunoscut drept Guccifer, pentru a executa pedeapsa de patru ani si patru luni de.

Imagini spectaculoase de la nuntile regale din Romania

Nuntile regale au tinut Romania cu sufletul la gura si ne-au facut pe toti sa ne bucuram impreuna cu mirii de fiecare data de aceste momente unice. Vedem impreuna imagini spectaculoase de la fastuoasele petreceri ale.

Anunt SOC pentru toti posesorii de masini Dacia: Ce se intampla cu cel mai iubit autoturism din Romania (FOTO)

Fabrica Dacia din Pitesti implineste 50 de ani de la prima masina produsa in tara noastra, iIar nostalgicii, dar si cei care au fost proprietarii masinii fabricate in Romania au venit sa vada modelele.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )