Libnet.ro
UNICEF

22:30

Klaus Iohannis, despre educatia din Romania: Avem o meteahna numita REFORMITA. Reformele au stat sub deviza un pas inainte si doi inapoi (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre educatia din Romania: Avem o meteahna numita REFORMITA. Reformele au stat sub deviza un pas inainte si doi inapoi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre reformita, marea meteahna a sistemului de educatie din Romania, in discursul pe care l-a sustinut, luni, la Alba Iulia, unde a fost prezent la ceremonia de. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre educatia din Romania: Avem o meteahna numita REFORMITA. Reformele au stat sub semnul un pas inainte si doi inapoi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre reformita, marea meteahna a sistemului de educatie din Romania, in discursul pe care l-a sustinut, luni, la Alba Iulia, unde a fost prezent la ceremonia de.

Mesajul presedintele Klaus Iohannis catre elevii din Romania: Scoala este singura cale de a va transforma pasiunile in competente reale

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit la festivitatea de deschidere a anului scolar 2018-2019, la Colegiul National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia. Seful Statului a avut un mesaj pentru profesori si pentru elevi.

Daca Ikea renunta la producatorii de mobila din Romania, avem o mare problema

Interviu cu Iuliu Moldoveanu, presedintele ACRM) * Din primii zece producatori de mobila de la noi, opt lucreaza pentru Ikea si unul pentru Kika * &171;Razboiul &187; dintre fabricile de mobila si micii meseriasi este mai mult un razboi de gherila * Cautarea continua de oameni genereaza conflicte intre companii, pentru ca isi iau unul altuia muncitorii, nefiind forta de munca in piata Reporter: Ce rol are industria mobilei in economia autohtona? Iuliu Moldoveanu: Industria mobilei are in continuare un aport major in ceea ce inseamna echilibrarea balantei comerciale, pentru ca este o industrie care exporta foarte mult.

Daniel Funeriu, reactie la discursul lui Klaus Iohannis: Ma simt jignit de discursul prin care bagati toate schimbarile din educatie sub umbrela reformitei

Fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu reactioneaza la discursul presedintelui Klaus Iohannis despre reformita din educatie. Domnule presedinte Iohannis: ma simt jignit de discursul dumneavoastra prin care bagati toate schimbarile din educatie sub umbrela bolii pe care o numiti reformita, spune Daniel Funeriu. Acesta aminteste Legea educatiei din 2011, aplicata in mandatul sau, dupa o analiza si un raport al Comisiei prezidentiale conduse de Mircea Miclea. Modernizarea aceea, fara precedent, a fost masacrata de PSD din 2012 incoace, avertizeaza Funeriu, care ii cere presedintelui sa nu puna semnal egal intre mine si mafiile pesediste.

VIDEO Klaus Iohannis a vizitat santierul din Alba Iulia unde va fi amplasat Monumentul Marii Uniri. Constructorii promit sa termine pana la 1 decembrie

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat, luni, la Alba Iulia si santierul Parcului Unirii, zona in care se lucreaza pentru amplasarea Monumentului Marii Uniri si reamenajarea zonei.

Mesajul lui Klaus Iohannis, cu ocazia sarbatorii Ros Hasana: Sa transmitem noilor generatii valorile de respect, dialog si toleranta

Presedintele Klaus Iohannis a adresat duminica un mesaj Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania cu prilejul sarbatorii Ros Hasana - Anul Nou Evreiesc 2018, acesta precizand ca trebuie transmis noilor generatii valorile de respect, dialog si.

Trump, scrisoare pentru Klaus Iohannis

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, i-a trimis o scrisoare omologului roman, Klaus Iohannis. Surse din Administratia Prezidentiala sustin ca Trump i-a scris lui Iohannis dupa Summitul NATO de la.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, sedinta foto cu elevii si profesorii Colegiului Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia

Presedintele Klaus Iohannis a facut luni si o mica baie de multime printre elevii si profesorii Colegiului National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia, dupa festivitatea de deschidere a noului an scolar.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, sedinta foto cu elevii si profesorii Colegiului HCC din Alba Iulia

Presedintele Klaus Iohannis a facut luni si o mica baie de multime printre elevii si profesorii Colegiului National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia, dupa festivitatea de deschidere a noului an scolar.

Presedintele Klaus Iohannis participa la deschiderea anului scolar de la Colegiul National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia

Presedintele Klaus Iohannis participa luni, 10 septembrie, la festivitatea de deschidere a anului scolar 2018-2019, la Colegiul National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )