Libnet.ro
UNICEF

01:05

O companie romaneasca doneaza 1 milion euro pentru refacerea Catedralei Notre Dame de Paris

Adevărul Adevărul,
O companie romaneasca doneaza 1 milion euro pentru refacerea Catedralei Notre Dame de Paris

Fondatorul unicornului UiPath, Daniel Dines, a anuntat pe scena unui eveniment pentru tehnologie ce are loc la Paris ca in numele startup-ului pe care il conduce va dona 1 milion de euro pentru reconstructia Catedralei Notre Dame, din capitala Frantei, devastata luni de un incendiu. continuă pe Adevărul

O companie din Romania doneaza 1 milion euro pentru refacerea Catedralei Notre Dame

Fondatorul unicornului UiPath, Daniel Dines, a anuntat pe scena unui eveniment pentru tehnologie ce are loc la Paris ca in numele startup-ului pe care il conduce va dona 1 milion de euro pentru reconstructia.

O companie romaneasca doneaza 1 milion euro pentru refacerea Catedralei Notre Dame

Fondatorul unicornului UiPath, Daniel Dines, a anuntat pe scena unui eveniment pentru tehnologie ce are loc la Paris ca in numele startup-ului pe care il conduce va dona 1 milion de euro pentru reconstructia Catedralei Notre Dame, din capitala Frantei, devastata luni de un incendiu.

SENZATIONAL! Primul roman care doneaza UN MILION DE EURO pentru refacerea Catedralei Notre-Dame (FOTO)

Daniel Dines, cofondator si CEO al UiPath, a promis un milion de euro din partea companiei pentru reconstruirea Catedralei Notre-Dame, devenind astfel primu roman care doneaza aceasta suma in cauza care a.

Unicornul romanesc UiPath doneaza 1 milion Euro pentru Notre Dame

Fondatorul unicornului UiPath, Daniel Dines, a anuntat pe scena unui evinement pentru tehnologie ce are loc la Paris ca in numele startup-ului pe care il conduce va da 1 milion de euro pentru reconstructia Catedralei Notre Dame, din capitala Frantei, devastata luni de un incendiu.

Sotul miliardar al Salmei Hayek doneaza 100 de milioane de Euro pentru reconstruirea Catedralei Notre-Dame

Multimiliardarul Francois-Henri Pinault, sotul celebrei actrite Salma Hayek, doneaza nu mai putin de 100 de milioane de Euro pentru reconstruirea Catedralei Notre-Dame.

Donatii de 300 de milioane de euro pentru reconstructia Catedralei Notre Dame, din partea celor mai bogate familii din Franta

Familiile Arnault si Pinault, doua dintre cele mai bogate familii din Franta, au anuntat deja ca vor dona 200, respectiv 100 de milioane de euro pentru reconstructia Catedralei Notre Dame din Paris, care a fost mistuita de incendiul izbucnit luni.

Un roman doneaza un milion de euro pentru Catedrala Notre-Dame

Fondatorul UiPath, Daniel Dines, a anuntat ca in numele startup-ului pe care il conduce va dona un milion de euro pentru reconstructia Catedralei Notre Dame devastata de incendiu. UiPath datoreaza.

Donatii de 750 de milioane de euro pentru reconstructia Catedralei Notre-Dame din Paris

Miliardari, companii, mii de anonimi s-au mobilizat pentru a finanta reconstructia catedralei Notre-Dame din Paris. In mai putin de doua zile, donatiile au ajuns la 750 de milioane de euro.

Cine este Daniel Dines, afaceristul roman care doneaza un milion de euro pentru Catedrala Notre-Dame

Daniel Dines este cofondator si CEO al UiPath, un startup de pe segmentul de automatizare a proceselor, primul unicorn romanesc. Daniel Dines a terminat Facultatea de Matematica-Informatica din cadrul.

NOTRE-DAME. Donatiile pentru refacerea catedrelei depasesc 600 de milioane de euro

Update: Familia mostenitoare a grupului LOreal, Bettencourt-Meyers, a anuntat marti ca va dona in total 200 de milioane de euro pentru catedrala. Le Figaro scrie ca donatiile anuntate pana acum depasesc.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )