Libnet.ro
UNICEF

14:00

Companii majore, amendate in Franta cu 951 milioane euro pentru cartel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Companii majore, amendate in Franta cu 951 milioane euro pentru cartel

Autoritatea de reglementare a Concurentei din Franta a amendat cu suma record de 951,2 milioane de euro 1,17 miliarde dolari) companii majore, printre care L 'Oreal si Unilever, pentru ca au fixat preturile unor produse de larg consum. continuă pe Ziarul Bursa

Contract de 17 milioane euro pentru amenajarea unui circuit turistic pe lacurile Floreasca si Tei

Primaria Capitalei va plati 17 milioane euro, cu TVA, pentru amenajarea unui circuit turistic pe lacurile Floreasca si Tei, proiectul cofinantat de UE vizand, printre altele, constructia de debarcadere, poduri, amfiteatre si a unei cladiri multifunctionale, precum si decolmatari si modernizari.

Autoritatile germane acorda despagubiri in valoare de 2,1 milioane de euro pentru victimele neonazistilor

Ministerul german al Justitiei le-a acordat despagubiri in valoare de 2,1 milioane de euro la sute de victime ale unor violente comise de neonazisti, a relatat duminica revista Focus, preluata de AFP, potrivit Agerpres. Peste un milion de euro in total a mers catre persoanele vizate direct de actele Clandestinitatii National-Socialiste NSU), o grupare a carei descoperire in 2011 a socat intreaga Germanie, potrivit jurnalului.

Aproape 14 milioane de euro pentru Aeroportul Satu Mare

Aeroportul Satu Mare intentioneaza sa inceapa lucrari de modernizare si de extindere, printr-un contract in valoare de circa 62 de milioane de lei 13,8 milioane euro), cu TVA, si o durata de executie de 12 luni.

UPDATE Consiliul Concurentei a sanctionat cu 2,9 milioane de euro patru companii din domeniul forajului petrolier, pentru trucarea unor licitatii ale Romgaz

Companiile Dafora, Foraj Sonde Craiova, Foraj Sonde Targu Mures si Upetrom 1 Mai au fost sanctionate de Consiliul Concurentei cu amenda totala de aproximativ 2,9 milioane de euro, potrivit unor surse guvernamentale. Sanctiunile au fost date pentru trucarea unor licitatii publice organizate de compania de stat Romgaz in vederea atribuirii unor contracte de servicii de foraj.

Agricover se imprumuta cu 7 milioane euro de la EFSE pentru a credita fermierii

Fondul European pentru Europa de Sud-Est EFSE) acorda un imprumut de 7 milioane de euro pentru Agricover Credit IFN SA, suma urmand sa fie folosita pentru credite care vor fi acordate fermierilor, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Germania a acordat despagubiri de 2,1 milioane de euro pentru victimele neonazistilor

Ministerul german al Justitiei le-a acordat despagubiri in valoare de 2,1 milioane de euro la sute de victime ale violentelor comise de neonazisti, a relatat ieri revista Focus, citata de site-ul Deutsche Welle.

Despagubiri de 2,1 milioane de euro pentru victimele neonazistilor

Ministerul german al Justitiei a acordat 2,1 milioane de euro despagubiri sutelor de victime ale violentelor comise de neonazisti, relateaza AFP. Peste un milion de euro in total vor primi persoanele vizate de.

Globalworth a anuntat preluarea sediului Unicredit cu 43 milioane euro

Compania de investitii imobiliare detinuta de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas a preluat, pentru 43 milioane euro, cladirea de birouri UniCredit HQ din zona Piata Presei, in care are sediul banca UniCredit Tiriac, tranzactia fiind avizata anterior de Consiliul Concurentei.

Finantare de 4 milioane de euro pentru Aeroportul International Baia Mare

Suma poate creste pana la 9 milioane de euro daca se urmeaza corect pasii implementarii. Un subiect extrem de important si foarte dezbatut in ultimii ani in Maramures a constat in modernizarea Aeroportului International Baia Mare. Acest aeroport reprezinta, in acelasi timp, o prioritate dar si o strategie de viitor pentru judet.

Proiect de 14 mil. euro pentru lucrari de modernizare si extindere la aeroportul Satu Mare

Aeroportul Satu Mare vrea sa contracteze lucrari de modernizare si de extindere printr-un contract cu o valoare estimata de 62 milioane lei 13,8 milioane euro), cu TVA, si o durata de 12 luni, transmite Mediafax .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2591 seconds )