Libnet.ro
UNICEF

11:30

Despagubiri de 2,1 milioane de euro pentru victimele neonazistilor

Antena3 Antena3,
Despagubiri de 2,1 milioane de euro pentru victimele neonazistilor

Ministerul german al Justitiei a acordat 2,1 milioane de euro despagubiri sutelor de victime ale violentelor comise de neonazisti, relateaza AFP. Peste un milion de euro in total vor primi persoanele vizate de. continuă pe Antena3

Autoritatile germane acorda despagubiri in valoare de 2,1 milioane de euro pentru victimele neonazistilor

Ministerul german al Justitiei le-a acordat despagubiri in valoare de 2,1 milioane de euro la sute de victime ale unor violente comise de neonazisti, a relatat duminica revista Focus, preluata de AFP, potrivit Agerpres. Peste un milion de euro in total a mers catre persoanele vizate direct de actele Clandestinitatii National-Socialiste NSU), o grupare a carei descoperire in 2011 a socat intreaga Germanie, potrivit jurnalului.

Contract de 17 milioane euro pentru amenajarea unui circuit turistic pe lacurile Floreasca si Tei

Primaria Capitalei va plati 17 milioane euro, cu TVA, pentru amenajarea unui circuit turistic pe lacurile Floreasca si Tei, proiectul cofinantat de UE vizand, printre altele, constructia de debarcadere, poduri, amfiteatre si a unei cladiri multifunctionale, precum si decolmatari si modernizari.

Programul Prima Casa a acordat finantari totale de 900 milioane euro in 2014

Programul Prima Casa a asigurat finantari totale de 900 milioane euro in acest an pentru aproximativ 25. 000 de garantii, inconditiile in care un credit mediu s-a situat la 36. 000 euro, iar preferinta pentru apartamentele cu trei camere a crescut.

Finantare de 4 milioane de euro pentru Aeroportul International Baia Mare

Suma poate creste pana la 9 milioane de euro daca se urmeaza corect pasii implementarii. Un subiect extrem de important si foarte dezbatut in ultimii ani in Maramures a constat in modernizarea Aeroportului International Baia Mare. Acest aeroport reprezinta, in acelasi timp, o prioritate dar si o strategie de viitor pentru judet.

Prima Casa: 25.000 garantii acordate in acest an, cu finantari totale de 900 milioane euro

Romanii au beneficiat in acest an de circa 25. 000 de garantii pentru achizitia de locuinte prin programul Prima Casa, primind finantari totale de 900 milioane euro, in conditiile in care un credit mediu s-a.

Romanii au luat finantari de 900 mil. euro pentru locuinte prin Prima Casa

Romanii au beneficiat in acest an de circa 25. 000 de garantii pentru achizitia de locuinte prin programul Prima Casa, primind finantari totale de 900 milioane euro, in conditiile in care un credit mediu s-a situat la 36. 000 euro, iar preferinta pentru.

Lucrari estimate la peste 110 MIL. euro pentru modernizarea unui drum

CNADNR vrea sa modernizeze un tronson de circa 90 kilometri al DN 18, intre Moisei Maramures) si Iacobeni Suceava), contractul de pana la 113 milioane euro, cu TVA, vizand remedierea lucrarilor realizate de fostii constructori si finalizarea celor.

Proiect de 17 mil. euro pentru amenajarea unui circuit turistic pe lacurile Floreasca si Tei din Capitala

Primaria Capitalei va plati 17 milioane euro, cu TVA, pentru amenajarea unui circuit turistic pe lacurile Floreasca si Tei, proiectul cofinantat de UE vizand, printre altele, constructia de debarcadere, poduri, amfiteatre si a unei sali cladiri.

Ungaria: Doi parlamentari Fidesz au fost amendati cu cate 320 euro pentru ca au votat impotriva partidului

Doi parlamentari din cadrul Fidesz partidul conservator aflat la putere in Ungaria) au fost amendati fiecare cu cate 100. 000 fornti 320 euro) pentru ca au votat impotriva partidului si l-au privat de majoritatea.

Mijlocasul german Marco Reus, amendat cu 540.000 de euro pentru ca a condus fara permis

Mijlocasul echipei Borussia Dortmund Marco Reus a fost amendat cu 540. 000 de euro pentru ca a condus ani la rand fara sa detina un permis de conducere, scrie theguardian. com. Fotbalistul a fost oprit de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )