Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ce companii de telefonie mobila sunt cele mai vizibile in publicitate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce companii de telefonie mobila sunt cele mai vizibile in publicitate

Orange, Vodafone si Cosmote, principalii jucatori pe piata locala de telefonie mobila, se numara printre operatorii cu cel mai mare volum de publicitate inregistrat in prima jumatate a anului 2013. continuă pe Wall-Street Ro

Orange - operatorul de telefonie mobila cu cele mai multe reclame in primul semestru

Orange este operatorul de telefonie mobila cu cel mai mare volum de publicitate TV, radio si in presa scrisa inregistrat in prima jumatate a lui 2013, potrivit unei monitorizari mediaTrust. Orange a inregistat 22. 249 de reclame TV, radio si in presa scrisa difuzate in intervalul 1 ianuarie-30 iunie, compania fiind urmata de Vodafone cu 21. 040 de reclame si Cosmote cu 11. 490 de reclame.

OTE a vandut operatorul bulgar de telefonie mobila Globul pentru 717 milioane de euro

Grupul elen OTE, prezent in Romania prin Romtelecom si Cosmote, a finalizat vanzarea companiei Globul, al doilea mare operator de telefonie mobila din Bulgaria, catre grupul norvegian Telenor pentru 717 milioane de euro, anunta Mediafax.

Grupul elen OTE a vandut operatorul de telefonie mobila Globul din Bulgaria

Grupul elen OTE, prezent in Romania prin Romtelecom si Cosmote, a incheiat vanzarea companiei Globul, al doilea mare operator de telefonie mobila din Bulgaria, catre grupul norvegian Telenor pentru 717 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa emis de grup.

Top: cele mai frumoase masini din 2013

Cele mai frumoase masini din 2013 sunt pline de stil chiar daca sunt exotice sau retro, iar designul lor avangardist se continua si la interior, in unele cazuri cu o cabina de pilotaj imprumutata parca de la avioanele de vanatoare, scrie.

Cele mai sanatoase obiceiuri culinare de pe mapamond.

Popoarele din Asia sunt renumite pentru obiceiurile culinare sanatoare, precum pregatirea alimentelor fara ulei, consumul de peste si legume sau folosirea de condimente diverse la gatit. Locuitorii din zona Marii Mediterane sunt cunoscuti pentru gastronomia bogata in fructe de mare si ulei de masline extravirgin, care aduc multe beneficii pentru sanatate. Japonia farfurii mici si betisoare In Japonia, rata obezitatii este printre cele mai mici din lume, numai 4% din populatia tarii se .

Cele mai mari publicatii germane au decis sa isi mentina prezenta pe agregatorul de stiri Google News

Desi sunt nemultumite si vor ca Google sa plateasca pentru a le integra articolele in Google News, cele mai mari publicatii online germane au decis sa permita Google si pe mai departe sa le includa articolele in News. Google spune ca include in agregatorul News doar publicatiile care si-au dat consimtamantul, noteaza AP care relateaza pe subiect.

Vrei sa lucrezi in strainatate? Acestea sunt cele mai scumpe 10 orase pentru expati

Cat de mult costa o ceasca de cafea la Moscova in comparatie cu New York?Diferentele de pret pot fi uneori dramatice, arata editia din 2013 a studiului Mercer, Cost of Living Survey . Studiulacopera 214 orase de pe cinci continente si.

Vrei sa lucrezi in strainatate? Acestea sunt cele mai scumpe 10 orase pentru expati

Cat de mult costa o ceasca de cafea la Moscova in comparatie cu New York?Diferentele de pret pot fi uneori dramatice, arata editia din 2013 a studiului Mercer, Cost of Living Survey . Studiulacopera 214 orase de pe cinci continente si.

Ti se pare distractiv sa alergi 30 de minute? Mai bine canti 23 de ore. Iata cele mai ciudate 12 moduri in care putem slabi

Te pregatesti pentru concediu si nu esti incantat de cum vei arata la plaja? Cand e vorba de slabit toata lumea este gata sa-si ofere cele mai bune sfaturi. Noi ti le dam pe cele mai ciudate. Vezi in.

Iulia Albu, cele mai socante aparitii!

Iulia Albu stie sa pregateasca si sa ofere cele mai socante si memorabile aparitii vestimentare din showbiz-ul romanesc. Stilistul iese isi pregateste cu atentie tinutele pentru pictorialele pe care le realizeaza si pentru evenimentele la care participa. Continue reading .

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )