Libnet.ro
UNICEF

12:30

Companiile aeriene Emirates si Etihad cer, din nou, personalului navigant sa isi ia concediu fara plata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Companiile aeriene Emirates si Etihad cer, din nou, personalului navigant sa isi ia concediu fara plata

Companiile aeriene din Golful Persic Emirates si Etihad Airways au cerut, inca odata, personalului navigant sa isi ia concediu fara plata, in incercarea de a gestiona impactul pandemiei de COVID-19, arata o serie de documente interne consultate de Reuters, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

NICUSOR DAN: Va fi o campanie electorala in care, din nou, va fi o lupta intre comunism si anti-comunism

Deputatul Nicusor Dan, candidat la Primaria Municipiului Bucuresti sustinut de PNL si USR PLUS, a afirmat, luni, ca in campania electorala va exista din nou o lupta intre comunism si anti-comunism, desi au trecut 30 de ani de la Revolutie, conform Agerpres.

Zeci de mii de persoane protesteza din nou la Minsk impotriva realegerii lui Lukasenko

Zeci de mii de persoane manifesteaza din nou duminica la Minsk pentru a denunta realegerea presedintelui belarus Aleksandr Lukasenko, lider care se confrunta de doua saptamani cu o uriasa miscare de protest.

Amna iubeste din nou. Solista a plecat in vacanta cu noul iubit

Amna este in culmea fericirii. Faimoasa cantareata de muzica popiubeste din nou. Blondina se afla in vacanta, la mare, in compania unui barbat, pe care deocamdata il tine ascuns de ochii.

Biden: As inchide din nou tara pentru a combate pandemia de covid-19

Candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii SUA nr. ), Joe Biden, a afirmat ca ar fi de acord sa inchida din nou tara, daca oamenii de stiinta ar recomanda acest lucru pentru.

Numarul de cazuri a crescut din nou la peste 1.200 pe zi in Italia

Italia a inregistrat duminica o noua crestere a numarului zilnic de infectari cu coronavirus, cazurile ajungand la 1. 210, cel mai ridicat bilant pentru 24 de ore din ultimele peste trei luni .

Rusia: Arestarea guvernatorului Furgal scoate din nou oamenii in strada. 1.500 de persoane protesteaza la Habarovsk

Aproximativ 1. 500 de persoane au manifestat sambata pe strazile orasului Habarovsk din estul Rusiei, pentru al saptelea weekend consecutiv de proteste, dupa ce guvernatorul regiunii, Serghei Furgal, a fost.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )