Libnet.ro
UNICEF

19:15

Companiile aeriene au INTERZIS telefoanele Samsung Galaxy Note 7 la bordul avioanelor din SUA

B1 B1,
Companiile aeriene au INTERZIS telefoanele Samsung Galaxy Note 7 la bordul avioanelor din SUA

Telefoanele Samsung Galaxy Note 7 nu vor mai fi permise, de sambata, la bordul avioanelor din SUA, dupa ce au fost inregistrate zeci de cazuri in care acest model de smartphone a luat foc sau a. continuă pe B1

Telefoanele Samsung Galaxy Note 7, interzise in cursele aeriene din SUA

Autoritatile americane au decis, vineri, sa interzica la bordul avioanelor telefoanele Galaxy Note 7, din cauza riscului ca acestea pot exploda, pe toate rutele aeriene spre si dinspre SUA cat si in ce.

Huawei Mate 9 seamana prea mult cu Samsung Galaxy Note 7

Huawei Mate 9 va fi urmatorul phablet al producatorului chinez si chiar daca lista cu specificatii cunoscute pana acum publicului arata bine, aspectul telefonului aminteste enorm de Samsung Galaxy Note 7. Pozele au fost publicate de Evan Blass pe Twitter si arata doua variante ale telefonului, cu ecran obisnuit si cu ecran curbat. Daca aruncam [].

Un Samsung Galaxy Note 7 a fost FILMAT in timp ce scotea FUM din senin. Proprietarei telefonului I S-A FACUT RAU (VIDEO)

Noi imagini continua sa apara cu Samsung Galaxy Note 7 din care iese fum, apoi ia foc. Un alt episod de acest gen s-a intamplat si in Honolulu. La finalul filmarii se poate observa cum proprieta.

SUA au interzis smartphone-urile Galaxy Note 7 la bordul avioanelor

Smartphone-urile Galaxy Note 7 vor fi interzise la bordul avioanelor din Statele Unite, incepand de sambata, ora 16:00 GMT 19:00 ora Romaniei), potrivit unui ordin de urgenta emis in urma numeroaselor cazuri in care astfel de telefoane au luat foc, au.

Pana si Oculus se fereste de Samsung Galaxy Note 7

Nu mai avea nimeni nevoie de o confirmare suplimentara legata de faptul ca ar fi bine sa va feriti de Galaxy Note 7, dar aceasta a venit de la Oculus. Au trecut doar cateva zile din aceasta saptamana si deja are potentialul de a intra in istorie ca fiind cea mai dezastruoasa pentru compania sud [].

Unii utilizatori vor pastra telefoanele Galaxy Note 7, in ciuda pericolelor

Toti posesorii de Galaxy Note 7 ar trebui sa returneze dispozitivele, insa unii au ales sa ignore sfaturile coreenilor. Problemele cu bateria de pe Samsung Galaxy Note 7 i-au determinat pe coreeni sa opreasca productia dispozitivului respectiv. Avand in vedere ca siguranta clientilor nostri este cea mai importanta prioritate a noastra, am decis sa oprim vanzarile [].

Samsung iti pune la dispozitie o cutie ignifuga in care sa returnezi telefonul Galaxy Note 7

Samsung trece printr-o perioada foarte dificila si costisitoare. Dupa ce ca va pierde o suma semnificativa de bani pentru ca inceteaza productia de Galaxy Note 7, trebuie sa cheltuie bani si pentru a returna telefoanele in fabrica. in momentul in care interactionezi cu materiale potential explozive, in mod evident, ai nevoie de echipamente speciale de [].

Samsung Romania: Cum returnati un Galaxy Note 7 in tara noastra

Faptul ca Samsung trece printr-o perioada foarte dificila si costisitoare nu ar mai trebui sa uimeasca pe nimeni. Important este ca, la aceasta ora, avem si cateva informatii din partea Samsung Romania referitoare la procesul de returnare al tuturor dispozitivelor Galaxy Note 7. Galaxy Note 7 va intra in istorie ca fiind o pata neagra [].

Samsung Electronics anticipeaza un impact asupra profitului de 3,1 miliarde de dolari al opririi productiei telefoanelor Galaxy Note 7

Samsung Electronics anticipeaza un impact de aproximativ 3. 500 miliarde de woni 3,1 miliarde de dolari) al opririi productiei de smartphone-uri Galaxy Note 7 asupra profitului operational, in ultimul trimestru al acestui an si primul trimestru al anului viitor, relateaza MarketWatch.

Nici acum, Samsung nu stie exact de ce explodeaza Galaxy Note 7

Intr-o perioada in care competitia pe piata smartphone-urilor cu specificatii de top este mai acerba ca niciodata, Galaxy Note 7 va intra in istorie ca fiind telefonul exploziv. Inginerii companii nu stiu insa ce s-a intamplat. Ieri am detaliat un comunicat de presa al celor de la Samsung prin care compania anunta ca, pe termen [].

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )