Libnet.ro
UNICEF

08:45

Un Samsung Galaxy Note 7 a fost FILMAT in timp ce scotea FUM din senin. Proprietarei telefonului I S-A FACUT RAU (VIDEO)

B1 B1,
Un Samsung Galaxy Note 7 a fost FILMAT in timp ce scotea FUM din senin. Proprietarei telefonului I S-A FACUT RAU (VIDEO)

Noi imagini continua sa apara cu Samsung Galaxy Note 7 din care iese fum, apoi ia foc. Un alt episod de acest gen s-a intamplat si in Honolulu. La finalul filmarii se poate observa cum proprieta. continuă pe B1

Huawei Mate 9 seamana prea mult cu Samsung Galaxy Note 7

Huawei Mate 9 va fi urmatorul phablet al producatorului chinez si chiar daca lista cu specificatii cunoscute pana acum publicului arata bine, aspectul telefonului aminteste enorm de Samsung Galaxy Note 7. Pozele au fost publicate de Evan Blass pe Twitter si arata doua variante ale telefonului, cu ecran obisnuit si cu ecran curbat. Daca aruncam [].

Avertizare speciala la calatoria cu avionul: Nu incarcati la bord telefoanele Samsung Galaxy Note 7

Problemele cauzate de explozia telefoanelor Galaxy Note 7 au determinat companiile aeriene sa ia masuri de siguranta suplimentare. Astfel, inainte de decolare, pasagerii curselor aeriene Wizz Air sunt avertizati ca nu au voie sa tina la incarcat, pe perioada zborului, telefoanele Samsung Galaxy Note 7.

Videoclipul acesta prezinta momentul in care un Samsung Galaxy Note 7 ia foc

O persoana din Coreea de Sud a surprins momentul in care un Samsung Galaxy Note 7 ia foc. Samsung Galaxy Note 7 trebuia sa fie unul dintre cele mai importante telefoane lansate vreodata de Samsung, insa a devenit unul dintre cele mai mari dezastre din istoria companiei. Dupa cum stiti deja, in urma numeroaselor explozii, coreenii [].

Pana si Oculus se fereste de Samsung Galaxy Note 7

Nu mai avea nimeni nevoie de o confirmare suplimentara legata de faptul ca ar fi bine sa va feriti de Galaxy Note 7, dar aceasta a venit de la Oculus. Au trecut doar cateva zile din aceasta saptamana si deja are potentialul de a intra in istorie ca fiind cea mai dezastruoasa pentru compania sud [].

Posesorii de Samsung Galaxy Note 7 sunt indemnati sa isi inchida telefoanele de urgenta

Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co Ltd a anuntat marti ca a decis sa opreasca vanzarile de telefoane Galaxy Note 7 si totodata a cerut utilizatorilor acestui dispozitiv sa il inchida di.

Samsung nu va mai produce Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 nu va mai fi produs de acum incolo de catre compania coreeana, fiind unul dintre cele mai mari esecuri ale acesteia. Timp de o luna intreaga, cel mai nou flagship al celor de la Samsung a fost in centrul unui scandal de proportii. Dupa cum probabil stiti deja, problemele cu bateria [].

Un telefon Galaxy Note 7 fumegand, indepartat de pe masa unui fast-food cu manusi pentru cuptor. Samsung a anuntat suspendarea productiei (VIDEO)

Cel mai nou incident cu un Samsung Galaxy note 7 a devenit viral pe Facebook. in imagini se poate vedea un angajat al unui restaurant Burger King din Coreea de Sud care foloseste manusi pentru cuptor.

Gafa de proportii: un Galaxy Note 7 a explodat, iar proprietarul a primit un mesaj ciudat de la Samsung

Este a treia oara cand un Samsung Galaxy Note 7 inlocuit a explodat in Kentucky. Nu doar ca incidentul l-a trimis pe proprietar la spital din cauza inhalarii de fum nu tocmai benefic pentru organism, dar Samsung a facut si o mica gafa. Michael Klering povesteste ca s-a trezit la patru dimineata in camera sa, [].

Productia telefonului Galaxy Note 7 a fost suspendata

Compania Samsung a decis, luni, sa suspende productia telefonului Galaxy Note 7, dupa ce in presa au aparut articole potrivit carora bateria dispozitivului a luat foc.

Unii utilizatori vor pastra telefoanele Galaxy Note 7, in ciuda pericolelor

Toti posesorii de Galaxy Note 7 ar trebui sa returneze dispozitivele, insa unii au ales sa ignore sfaturile coreenilor. Problemele cu bateria de pe Samsung Galaxy Note 7 i-au determinat pe coreeni sa opreasca productia dispozitivului respectiv. Avand in vedere ca siguranta clientilor nostri este cea mai importanta prioritate a noastra, am decis sa oprim vanzarile [].

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )