Libnet.ro
UNICEF

00:07

Companiile care invart cei mai multi bani in piata. in care ai incredere?

Playtech Playtech,
Companiile care invart cei mai multi bani in piata. in care ai incredere?

Brandurile straine domina piata locala, dar avem si noi branduri romanesti puternice, a caror valoare creste de la an la an. Ce s-a schimbat anul acesta? Valoarea celor mai puternice 10. continuă pe Playtech

Business report: Calatorii gratis cu avionul pentru o anumita categorie de persoane; Razboi total intre UE si tara in care traiesc cei mai multi romani; Deficitul comercial al Romaniei a crescut cu 34%, 1,3 miliarde de euro, in primele patru luni, pana l

Haosul creat de revolutia fiscala lasa unele persoane cu venituri din drepturi de autor cu datorii de circa 2. 000 de lei la Fisc, in 2018. Mai multe persoane care in 2018 au incasat. Magazinele mari cheltuiesc lunar peste 100. 000 de euro in campanii de marketing online. Magazinele mari aloca bugete lunare nelimitate in.

Cati bani au cheltuit pe TV partidele in campania electorala Romania TV si Antena 3 au incasat cei mai multi bani (paginademedia.ro)

PSD a cheltuit pentru publicitatea televizata la alegerile europarlamentare aproape 2 milioane de euro, urmat de PNL, cu cheltuieli de 1,1 milioane de euro, arata estimarile realizate de site-ul specializat paginademedia. ro, pe baza de monitorizari, calcule, ajustari si discutii cu profesionisti din industria media si a publicitatii, dar si cu oameni apropiati campaniilor electorale.

HOROSCOP. Stiai? Cei mai multi oameni din lume sunt nascuti sub aceasta zodie!

Zodiile, astrogramele si semnele ceresti sunt lucruri care ii pot influenta foarte mult pe oameni. Exista persoane care isi ghideaza viata dupa anumite semne zodiacale. Totusi, care este cel mai popular semn.

Business report: 10 banci pe piata: un risc sistemic major, patru riscuri majore si patru moderate; Cum se foloseste Oradea de banii de la Uniunea Europeana: proiecte pentru termoficarea oraselor, gradinite si scoli

Decizie dupa 30 de ani: Romania reia operatiunile la trei mine de materiale rare, vrea sa intre in Alianta europeana pentru baterii si vizeaza atragerea unei investitii de peste 50 milioane euro. Veste proasta pentru cinci orase din Romania: a fost anulata licitatia pentru dotarea lor cu autobuze electrice. Si asta pentru ca singurul participant la licitatie a fost descalificat. Prin urmare, locuitorii din Braila.

Piata cosmeticelor se restructureaza: unul dintre cei mai mari producatori vrea sa vanda centrul de distributie din Romania

Unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de cosmetice a anuntat ca vrea sa vanda centrul de distributie pe care-l detine in Chiajna.

Panica in Arges. Mai multi elevi, care sarbatoreau finalul anului scolar, au fost atacati de o ursoaica cu pui - VIDEO

Ursii bagadin nou spaima in oameni in Arges. Mai multi elevi, care sarbatoreau finalul anului scolar, au fost atacati de o ursoaica cu pui in apropierea Cetatii Poienari. Specialistii spun ca.

Milenarii fara scoala castiga mai putini bani decat predecesorii lor

Un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Stanford a descoperit ca milenarii americani nascuti intre 1980 si 2000 castiga mai putini bani, comparativ cu generatiile anterioare.

Simona Halep, pe locul 5 al celor mai bogati jucatori WTA. Cati bani are, de fapt, romanca

Simona Halep a ajuns sa castige foarte mult din meciurile de tenis. Iubita sportiva a ajuns in top 5 al celor mai bogati jucatori WTA. Cati bani are romanca? Simona Halep a fost cea care a castigat cei mai multi bani, in anul 2018, din circuitul profesionist feminin de tenis, fiind recompensata atunci cu suma [] .

Mai multi hoti romani au fost prinsi furand in Anglia. Ce explicatie au gasit pentru fapta lor

Cinci romi originari din Romania au fost prinsi in Anglia dupa ce au furat parfumuri in valoare de circa 2. 000 de lire. Toti cei cinci au fost prinsi de politie in urma unei urmariri. Ofiterii au descoperit 17.

Cum ne ajuta animalele de companie sa pierdem in greutate. Cei mai buni prieteni ai omului pot contribui si la ridicarea moralului

Cel mai bun prieten al omului, cainele, poate fi un partener de nadejde si la indeplinirea planurilor de fitness. Mersul pe jos alaturi de animalul de companie, timp de 30 de minute, poate da rezultate mult mai bune decat o sesiune de gimnastica in acelasi interval.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )