Libnet.ro
UNICEF

10:45

Competitia prin care romanii pot schimba medicina prin tehnologie

Playtech Playtech,
Competitia prin care romanii pot schimba medicina prin tehnologie

Johnson Johnson Romania, alaturi de Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti UMFCD) prin Centrul de Inovatie si e-Health si Asociatia Societatea. continuă pe Playtech

Pensii 2020. Tabelul de care romanii nu prea stiu. Cand iesi la pensie in functie de data nasterii

Existpa un tabel pe cnas. md, de care romanii nu prea stiu. Acolo, cei care vor pot sa isi calculeze pensia in functie de data nasterii. Alaturi de tabel, sunt specificate si anumite detalii legate de pensie. Pensii 2020. Tabelul de care romanii nu prea stiu Astfel, ca, potrivit cnas. md, dreptul la pensie pentru limita de .

Drama Andreei Esca pe care romanii nu o stiu. Regretul cu care traieste de o viata intreaga

Andreea Esca este foarte discreta cand vine vorba despre viata sa personala. Relatia sa cu Alexandre Eram a fost tinuta mereu departe de lumina reflectoarelor. Chiar daca interesul presei pentru detalii ascunse ale vietii prezentatoarei TV a fost mare, vedeta a rezistat cu brio. Drama Andreei Esca pe care romanii nu o stiu exista de .

Ciolacu, mesaj uluitor de Ziua Nationala: Momentul in care romanii isi vor lua vietile inapoi e aproape

Marcel Ciolacu,liderul Partidului Social Democrat, a postat un mesaj pe Facebook in care promite romanilor, in contextul Zilei Nationale, ca Momentul in care romanii vor triumfa din nou si isi vor lua vietile inapoi este foarte aproape. Ciolacu, mesaj uluitor de Ziua Nationala Am plantat astazi acesti stejari in onoarea eroilor nostri cazuti pentru patrie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )