Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ciolacu, mesaj uluitor de Ziua Nationala: Momentul in care romanii isi vor lua vietile inapoi e aproape

Playtech Playtech,
Ciolacu, mesaj uluitor de Ziua Nationala: Momentul in care romanii isi vor lua vietile inapoi e aproape

Marcel Ciolacu,liderul Partidului Social Democrat, a postat un mesaj pe Facebook in care promite romanilor, in contextul Zilei Nationale, ca Momentul in care romanii vor triumfa din nou si isi vor lua vietile inapoi este foarte aproape. Ciolacu, mesaj uluitor de Ziua Nationala Am plantat astazi acesti stejari in onoarea eroilor nostri cazuti pentru patrie . continuă pe Playtech

1 decembrie, Ziua Nationala. Ceremoniile care vor avea loc in Bucuresti si provincie

Anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, Ziua Nationala de 1 Decembrie va fi marcata cu totul altfel, fara parada militara traditionala si defilarea la care participau mii de oameni. Cu toate acestea, o .

1 decembrie, Ziua Nationala. Ceremoniile care vor avea loc azi in Bucuresti si provincie

Anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, Ziua Nationala de 1 Decembrie va fi marcata cu totul altfel, fara parada militara traditionala si defilarea la care participau mii de oameni. Cu toate acestea, o .

Nadia Comaneci, mesaj de Ziua Nationala: Romanie draga, mi-e dor de tine VIDEO

Nadia Comaneci a postat un mesaj de Ziua Nationala, in care le trasmite La multi ani romanilor si spera sa ajunga in tara cat mai curand.

Dan Puric, de Ziua Nationala: Toti care au lovit in taranul roman au iesit din istorie!

De Ziua Nationala a Romaniei, Dan Puric a vorbit la Antena 3 despre capacitatea de a ne reface sufleteste. El a reamintit de importanta credintei si de miracolul poporului roman.

Marcel Ciolacu: Momentul in care romanii vor triumfa din nou si isi vor lua vietile inapoi este foarte aproape

Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a postat un mesaj pe o retea sociala in care promite romanilor, in contextul Zilei Nationale, ca Momentul in care romanii vor triumfa din nou si isi vor lua vietile inapoi este foarte aproape.

Presedintele Tribunalului Timis, mesaj de Ziua Nationala: Dupa ce 364 de zile ne rusinam ca suntem romani, vine ziua in care ipocrizia devine obligatorie

Presedintele Tribunalului Timis, Adriana Stoicescu, transmite un mesaj in care isi exprima revolta ca o parte dintre romani isi arata patriotismul doar de Ziua Nationala a Romaniei, cand ipocrizia devine obligatorie, dupa ce 364 de zile ne rusinam ca suntem romani.

MARCEL CIOLACU: De Ziua Nationala ar trebui sa ne bucuram de tot ce este romanesc

Ziua Nationala ar trebui sa fie un prilej pentru a ne bucura de traditie, familie si prieteni, insa pandemia le-a rapit romanilor aceste bucurii, afirma presedintele PSD, Marcel Ciolacu, intr-un mesaj transmis azi, pe Facebook.

Ciolacu: De Ziua Nationala, ar trebui sa ne bucuram de tot ce este romanesc; aceasta pandemie, extrem de prost gestionata, ne-a furat toate aceste bucurii

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, afirma, marti, ca, de Ziua Nationala, ar trebui sa ne bucuram de tot ce este romanesc. Aceasta pandemie, extrem de prost gestionata, ne-a furat toate aceste bucurii, a afirmat Ciolacu, indemnand oamenii sa apere tara de un dusman invizibil, cu care s-au luptat prea putin si prea haotic pana acum.

Celentano, mesaj dureros de adevarat de Ziua Nationala: Intri in spital mai bolnav decat ai intrat VIDEO

Celentano din serialul Las Fierbinti revine in atentia publicului cu un discurs extrem de emotionant si dureros care marcheaza cu profund regret Ziua Nationala a Romaniei. Monologul actorului Adrian Vancica a devenit viral dupa ce fiecare roman care l-a ascultat s-a identificat cu realitatea tarii noastre de astazi. Cui mama dracu ii mai arde de .

Turnul Burj Khalifa, luminat in culorile tricolorului pentru toti romanii, de Ziua Nationala. VIDEO

Ziua Nationala a Romaniei a fost marcata si la mii de kilometri departare. in mai multe colturi ale lumii, 1 Decembrie a fost cinstit cum se cuvine. Turnul Burj Khalifa, luminat in culorile tricolorului pentru toti romanii, de Ziua Nationala. Imaginile au fost publicate in mediul virtual si fac inconjurul lumii. De asemenea, romanii aflati .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )