Libnet.ro
UNICEF

16:30

Completurile de cinci judecatori de la ICCJ vor fi trase la sorti vineri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Completurile de cinci judecatori de la ICCJ vor fi trase la sorti vineri

Sute de dosare, printre care si apelurile din dosarele lui Dragnea, Grebla si Ghita vor fi judecate din nou de noile completuri, stabilite vineri prin tragere la sorti. continuă pe Wall-Street Ro

iCCJ, prima masura dupa decizia CCR. Toate completurile de judecatori vor fi trase la sorti

ICCJ anunta ca maine, la ora 10. 00, va avea loc tragerea la sorti pentru desemnarea membrilor Completelor de 5 Judecatori pentru anul 2018. Masura vine dupa ce CCR a decis ieri ca exista un conflict juridic de.

Completele de cinci judecatori de la Instanta Suprema, discutate in CCR. Componenta s-a facut in afara legii

CCR dezbate, miercuri, de la ora 10. 00, sesizarea privind conflictul juridic Parlament-iCCJ referitor la formarea completelor de cinci judecatori de la instanta suprema. Partile isi vor sustine punctele de.

Completele de cinci judecatori de la Instanta Suprema, discutate in CCR

CCR dezbate, miercuri, de la ora 10. 00, sesizarea privind conflictul juridic Parlament-iCCJ referitor la formarea completelor de cinci judecatori de la instanta suprema. Partile isi vor sustine punctele de.

Florin Iordache, despre decizia CCR privind completurile de cinci judecatori: Pana si inalta Curte trebuie sa respecte legea

Social-democratul Florin Iordache, presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru modificarea legilor justitiei, a declarat miercuri, referindu-se la faptul ca CCR a stabilit ca exista un conflict juridic de.

CCR dezbate miercuri cererea Guvernului de solutionare a conflictului intre Parlament si ICCJ, in legatura cu formarea completelor de cinci judecatori

Curtea Constitutionala dezbate miercuri cererea Guvernului de solutionare a conflictului juridic de natura constitutionala intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie, in legatura cu formarea completelor de judecatori. Marti, ministrul justitiei Tudorel Toader a avut o discutie pe aceasta tema cu presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea.

Curtea Suprema trage la sorti, vineri, noile complete de 5 judecatori

La Curtea Suprema, vineri dimineata, va avea loc tragerea la sorti a noilor complete de 5 judecatori. Astfel, liderul PSD, Liviu Dragnea va afla curand care va fi noul complet care ii va judeca apelul la condamnarea la 3 ani si 6 luni in dosarul angajarilor fictive. CCR a admis miercuri, sesizarea premierului si a hotaratca inalta Curte sa procedeze de indata la alegerea prin tragere la sorti a tuturor judecatorilor din completele de 5.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )