Libnet.ro
UNICEF

18:45

Curtea Suprema trage la sorti, vineri, noile complete de 5 judecatori

Adevărul Adevărul,
Curtea Suprema trage la sorti, vineri, noile complete de 5 judecatori

La Curtea Suprema, vineri dimineata, va avea loc tragerea la sorti a noilor complete de 5 judecatori. Astfel, liderul PSD, Liviu Dragnea va afla curand care va fi noul complet care ii va judeca apelul la condamnarea la 3 ani si 6 luni in dosarul angajarilor fictive. CCR a admis miercuri, sesizarea premierului si a hotaratca inalta Curte sa procedeze de indata la alegerea prin tragere la sorti a tuturor judecatorilor din completele de 5. continuă pe Adevărul

Victorie pentru Dragnea la CCR. Judecatorii au constatat un conflict juridic intre Parlament si Curtea Suprema pe tema completurilor de 5 judecatori

Curtea Constitutionala a constatat existenta unuiconflict juridic intre Parlament si Curtea Suprema, referitor la formarea completurilorde cinci judecatori de la aceasta instanta. Votul din.

Sectia de investigare a magistratilor: fara procurori de sedinta. Primele amanari in dosarele aflate la Curtea Suprema

Unul din completele de 5 judecatori de la Curtea Suprema a cerut procurorului general al Romaniei sa specifice concret ce procurori de sedinta vor participa in dosarele in care sunt vizati magistrati. Solicitarea vine in contexul in care procurorul general a solicitat procurorilor DNA sa intre in continuare in sedintele din dosarele realizate de catre Directia Nationala Anticoruptie.

Procesul lui Dragnea: Malin Bot a intervenit peste reporterul Antena 3 care transmitea live de la Curtea Suprema

Malin Bot a reusit sa intre peste reporterul Antena 3 care transmitea live de la Curtea Suprema si a adresat mai multe cuvinte deloc magulitoare la adresa postului de teelviziune. Luni, la Curtea Suprema se.

Accident BIZAR la Curtea Suprema: O judecatoare a fost internata cu TREI COASTE RUPTE, dupa ce A CAZUT iN BIROU (FOTO)

Accident bizar la Curtea Suprema americana. O judecatoare a ajuns la spital cu trei coaste rupte dupa ce a cazut in biroul sau. Ruth Bader Ginsburg, in varsta de 85 de ani, a fost internata la Spitalul.

Curtea Suprema de Justitie a decis: Traian Basescu a ramas fara cetatenia moldoveneasca

Curtea Suprema de Justitie a respins miercuri, 7 noiembrie, recursul avocatului Andrei Bivol, care a solicitat anularea decretului presedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, de retragere a cetateniei moldovenesti pentru fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Magistratii au mentinut in vigoare decizia Curtii de Apel Chisinau, pronuntata in luna mai. Decizia CJS a fost publicata aseara pe pagina electronica a instantei, transmite IPN.

Liviu Dragnea, asteptat la Curtea Suprema la un nou termen in dosarul Angajari fictive

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este asteptat luni la Curtea Suprema, unde va avea loc cel de-al doilea termen inapelul din dosarul angajarilor fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman. in acest dosar, in prima instanta, Dragnea a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare.

Completurile de cinci judecatori de la ICCJ vor fi trase la sorti vineri

Sute de dosare, printre care si apelurile din dosarele lui Dragnea, Grebla si Ghita vor fi judecate din nou de noile completuri, stabilite vineri prin tragere la sorti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )