Libnet.ro
UNICEF

22:00

Complexul Energetic Govora a cerut intrarea in insolventa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Complexul Energetic Govora a cerut intrarea in insolventa

Complexul Energetic Govora, cel mai mare producator de energie electrica si termica din judetul Valcea, a depus la Tribunalul Valcea pe 29 aprilie, ultima zi lucratoare inainte de Paste, cererea pentru a intra in insolventa. continuă pe Wall-Street Ro

CET Govora a cerut intrarea in insolventa

Cel mai mare producator de energie electrica si termica din judetul Valcea, Centrala Electrica de Termoficare Govora, a depus, inainte de Paste, cererea de a intra in insolventa, la Tribunalul Valcea.

Centrala Electrica de Termoficare Govora a cerut intrarea in insolventa

Cel mai mare producator de energie electrica si termica din judetul Valcea, Centrala Electrica de Termoficare Govora, a depus, inainte de Paste, cererea de a intra in insolventa, la Tribunalul.

Complexul Energetic Hunedoara a iesit din insolventa dupa patru luni

Complexul Energetic Hunedoara a iesit din insolventa, la numai patru luni de la intrarea in procedura de reorganizare judciara, in urma unei decizii luate marti de Curtea de Apel Alba Iulia, in urma unui apel facut de un sindicat.

European Food, Complexul Energetic Hunedoara si SRTv, cei mai mari datornici la bugetul de stat

European Food, Complexul Energetic Hunedoara si SRTv, cei mai mari datornici la bugetul de stat.

European Food, Complexul Energetic Hunedoara si SRTv, cei mai mari datornici la bugetul de stat

European Food, Complexul Energetic Hunedoara si SRTv, cei mai mari datornici la bugetul de stat.

Cel mai mare restantier la stat este o firma cu un singur angajat. Din recuperarea acestei datorii, statul ar putea acoperi cresterea salariilor pentru bugetari in 2016

Oana Management SRL, cu sediul in localitatea Posta Calnau din judetul Buzau, o firma cu numai un angajat, dar cu afaceri ce depaseau in 2014 8,97 milioane de lei, este cel mai mare restantier la bugetul de stat, arata datele publicate marti de Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF).

ANAF: Cel mai mare datornic la bugetul de stat este o firma din Buzau

Cel mai mare datornic la bugetul de stat este o firma obscura inregistrata in comuna Posta Calnau, judetul Buzau, cu restante la plata obligatiilor fiscale catre bugetul de stat in valoare de 454,7 milioane lei, mai mari decat cele ale companiei.

Acesta este cel mai mare hotel din lume, interzis turistilor

Pe glob exista milioane de hoteluri, care mai de care mai frumoase, mai inalte, mai luxoase. Totusi, putina lume stie care este cel mai mare hotel construit vreodata pe suprafata Terrei si care este.

SONDAJ Ce automobil fabricat in Romania ti-a placut cel mai mult?

De-a lungul timpului in Romania au fost fabricate peste 50 de autovehicule diferite, iar cateva dintre au fost foarte populare si inca mai pot fi vazute pe strazi. De la defunctele marci Aro si Oltcit, pana la experimentul Lastun si la succesul international Logan, Romania are o bogata traditie auto si te invitam sa votezi masina care ti-a placut sau iti place cel mai mult dintre toate.

La Cambridge a fost realizat cel mai mic motor din lume. Acesta ar putea fi folosit de nanoboti pentru a circula prin corpul uman

Oamenii de stiinta au dezvoltat un motor microscopic, cel mai mic din lume, despre care spun ca este primul capabil sa poarte nanoboti, inclusiv nanoboti ce ar putea circula prin corpul uman, scrie Financial TImes.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )