Libnet.ro
UNICEF

09:47

Computerele cuantice, de 100 de milioane de ori mai puternice decat PC-urile

Playtech Playtech,
Computerele cuantice, de 100 de milioane de ori mai puternice decat PC-urile

Computerele cuantice sunt urmatorul pas inainte in lumea computerelor. Acesteanu sunt o evolutie incrementala care doar mai adauga niste nuclee la procesoarele clasice, sau mai cresc niste frecvente de calcul. Computerele cuantice folosesc qubiti pentru a calcula mii de variabile ale aceluiasi sistem binar din cauza faptului ca un qubit poate fi atat 1 cat [] . continuă pe Playtech

Apple Maps, de trei ori mai folosita decat Google Maps pe iOS

Aplicatia pentru harti a celor de la Apple este mult mai populara decat Google Maps pe iOS. Atunci cand a fost lansata, Apple Maps a avut parte de probleme uriase, care i-au convins pe multi utilizatori sa utilizeze in continuare solutia oferita de Google. insa dupa o perioada indelungata, in care a incercat sa-si imbunatateasca [] .

Romania a exportat 2.239 tone de peste, crustacee si moluste, de 21 de ori mai putin decat a importat

Exporturile Romaniei de peste, crustacee, moluste si alte nevertebrate acvatice au fost de 2. 239 de tone in anul 2014, in scadere cu peste 38% fata de anul precedent. in acelasi timp, importurile au totalizat 47. 081 tone, fiind de 21 de ori mai mari decat cantitatile exportate.

Cele mai puternice procesoare, supuse unor teste

Un site din China ne ofera primele rezultate ale unui test in care au fost implicate cele mai puternice procesoare din prezent. Piata procesoarelor, in prezent, este dominata de trei mari companii: Samsung, Apple si Qualcomm. Dispozitivele produse de catre acestea sunt probabil cele mai puternice de pe piata, iar un site din Chinaa efectuat [] .

Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii: temperaturi mai ridicate decat in mod normal in aceasta perioada

Saptamana debuteaza cu temperaturi mai ridicate decat in mod normal in aceasta perioada, maximele fiind cuprinse intre - 4 si 16 grade. De asemenea, Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca noaptea si dimineata se va semnala ceata in cea mai mare parte a tarii.

Cat costa o vacanta de Craciun in Austria, comparativ cu Poiana Brasov. Carpatii au ajuns de doua ori mai scumpi decat Alpii

Poiana Brasov poate fi considerata o statiune de lux. Preturile sunt cele mai mari din Romania. Si in Bulgaria sau Austria este mai ieftin.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )