Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ce au in comun cele mai mari amenintari ale omenirii din prezent

Playtech Playtech,
Ce au in comun cele mai mari amenintari ale omenirii din prezent

Trei din cele mai mari amenintari care plutesc deasupra omenirii in prezent sunt practic o manifestare a unei amenintari-mama, pe care oamenii nu au intrezarit-o prea bine pana acum. continuă pe Playtech

Bancile centrale au facut, in 2018, cele mai mari achizitii de aur din ultimele decenii

Cele mai mari achizitii de aur efectuate de bancile centrale dupa anul 1967 au contribuit la un avans de 4% al cererii mondiale de metal galben in cursul anului trecut, a anuntat joi Consiliul Mondial al Aurului WGC), transmite Reuters.

Bancile centrale au facut in 2018 cele mai mari achizitii de aur din ultimele decenii

Cele mai mari achizitii de aur efectuate de bancile centrale dupa anul 1967 au contribuit la un avans de 4% al cererii mondiale de metal galben in cursul anului trecut.

Cele mai mari si cele mai mici salarii minime din Europa. Statul in care salariul este de 2.071 de euro

Bulgaria avea, la 1 ianuarie 2019, cel mai mic salariu minim brut din UE, in valoare de 286 de euro, urmata de Letonia 430 de euro), Romania 446 euro), Ungaria 464 euro), Croatia 506 euro), Cehia 519 euro),.

Utile: Cum sa nu raspndesti virusuri prin stranut; Cele mai mari mituri despre diete, combatute de nutritionisti; Ceaiul care amelioreaza simptomele gripei

O femeie a pierdut 65 de kilograme combinand doua diete celebre Candace Brisco a iubit intotdeauna mancarea, insa nu a fost o problema pentru ea deoarece era foarte activa din punct de vedere sportiv. Leacul pentru cancer ar putea fi disponibil in 2020. Un tratament incredibil ar putea pune capat maladiei infioratoare, care face anual milioane de victime.

Care sunt cele mai importante beneficii ale terapiei florale

Descoperita la jumatatea secolului al XX-lea in America de catre medicul de origine engleza Edward Bach, terapia florala are foarte multe beneficii pentru sanatate, fiind practicata pe scara larga in Europa de Vest si peste Ocean. Aflati din materialul de mai jos care sunt cele mai importante beneficii ale terapiei florale.

Don Balon anunta MUTAREA DECENIULUI: Neymar va fi transferat de unul dintre cele mai mari cluburi din lume, intr-un schimb FABULOS de jucatori

Publicatia Don Balon anunta ceea ce ar putea fi schimbul deceniului. Real Madrid doreste cu ardorea sa-l aduca pe Neymar pe Santiago Bernabeu si este pregatita sa-l cedeze pe Karim Benzema in schimbul.

CJ Ilfov: Avem in pregatire proiecte de 173 de milioane de euro. Care sunt cele mai mari proiecte

Consiliul Judetean Ilfov a anuntat ca are in pregatire opt proiecte cu o valoare totala de 173 de euro. De asemenea, reprezentantii institutiei mentioneaza faptul ca ramane o prioritatea atragerea de fonduri europene si in urmatorul an.

Cele mai rapide si mai frumoase masini pe care nu le stiai

Cele mai rapide masini ale secolului al XX-lea au fost cu adevarat impresionante. De timpuriu, mari companii ca Mercedes sau , au fabricat adevarate minuni tehnologice. Masinile s-au.

Ce salarii au castigat angajatii din sistemul de sanatate privat in 2018? Medicii din regiunea Moldovei, salarii cu 30% mai mari fata de cei din Capitala

Specialistii din domeniul medical au solicitat la interviul de angajare salarii cu 20% mai mari fata de cat au oferit angajatorii din sistemul privat pe parcursul anului 2018, arata un studiu efectuat in ianuarie 2019 de catre MEDIjobs, cea mai mare.

Cele mai cautate joburi n ianuarie - studiu

Cele mai multe cautari de joburi din luna ianuarie au fost in domenii precum: transport - peste 36. 000 de cautari, financiar contabil - peste 27. 000 de cautari, inginerie - peste 19. 000 de cautari, vanzari - peste 14. 000 de cautari, resurse umane - peste 10. 000 de cautari, potrivit datelor BestJobs.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )