Libnet.ro
UNICEF

06:30

Comuna Ciorogarla ramane in carantina pentru inca 14 zile

România Liberă România Liberă,
Comuna Ciorogarla ramane in carantina pentru inca 14 zile

Masura de carantinare zonala a comunei Ciorogarla se prelungeste cu 14 zile incepand de marti, de la. continuă pe România Liberă

Ciorogarla ramane in carantina din cauza COVID-19. Incidenta cumulata este de 7,99 la mie

Prefectura Ilfov anunta ca masura de carantinare zonala se prelungeste cu 14 zile pentru comuna Ciorogarla, incepand cu data de 19. 2021, ora 05:30.

Masura de carantinare zonala se prelungeste cu 14 zile pentru comuna Ciorogarla

Prefectura Ilfov anunta ca masura de carantinare zonala se prelungeste cu 14 zile pentru comuna Ciorogarla, incepand cu data de 19. 2021, ora 05:30.

Comuna Dascalu din judetul Ilfov intra in carantina pentru 14 zile

Prefectura Ilfov anunta ca localitatea Dascalu va intra in carantina pentru 14 zile, incepand de sambata dimineata. Masura a fost luata in conditiile in care in aceasta comuna, rata incidentei.

Noua lista a tarilor din zona galbena: Iese R.Moldova, intra Canada Cei care vin din aceste tari trebuie sa se izoleze 14 zile

Lista tarilor si zonelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizata luni de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, cei care sosesc in Romania din aceste zone fiind obligati sa intre in carantina pentru 14 zile la domiciliu sau intr-o locatie pe care o anunta autoritatilor.

A inghitit o lingura cu ulei de masline, zilnic, pe stomacul gol. Ce s-a intamplat in 14 zile

O femeie care se confrunta cu anumite probleme de sanatate si-a adus aminte de un truc auzit de la o batrana din Grecia. Mai exact, a inghitit o lingura cu ulei de masline, zilnic, pe stomacul gol. Ce s-a intamplat in 14 zile este uimitor. Ce se intampla daca bei, zilnic, o lingura de ulei .

Lista tarilor cu risc epidemiologic crescut a fost actualizata. Cine intra 14 zile in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat, in sedinta de luni, lista tarilor zonel.

Opozantul rus Aleksei Navalnii ramane in arest 30 de zile (VIDEO)

Opozantul rus Aleksei Navalnii ramane in arest 30 de zile. Acesta a fost ridicat de politisti, duminica dupa-amiaza, chiar de pe aeroporul Seremetievo din Moscova. Abia ce revenise in Rusia din Germania,.

Perioada pentru care se pot face programari pentru vaccinare ar putea fi extinsa cu inca 20 de zile

Perioada pentru care pot fi facute programari in cea de a doua etapa a campaniei de vaccinare ar putea fi extinsa pentru inca 20 de zile, astfel incat pe masura ce se vor elibera locuri sistemul sa le repartizeze celor inscrisi pe platforma, a declarat duminica medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare.

Cirstea, furioasa: Sorana a rabufnit pe Twitter dupa ce a aflat ca va fi inchisa 14 zile in camera VIDEO

Inceput groaznic de an pentru Sori: mai intai, s-a dus degeaba pana la Abu Dhabi Emirate), unde n-a apucat sa joace din cauza problemelor medicale, iar acum a calatorit in Australia la bordul unui avion in care a fost si un bolnav de COVID-19.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )